Interior Projects

Fabulous Things

Sisustusprojektissani suurin rakenteellinen muutos tehtiin keittiössä. Vanha keittiö kondinkoneineen sai väistyä ja tilalle tuli uusi raikas sekä käytännöllinen avokeittiö. Uusi keittiö suunniteltiin yhdessä E-keittiö.fi kanssa. Keittiön materiaaleista kirjoitinkin teille jo aikaisemmin tässä Sneak Peek -jutussa. Uudessa keittiössä kaikki toiminnot saatiin mahtumaan hyvin yhdelle seinälle ja kokonaisuudesta tuli todella tyylikäs ja toimiva. Uuden toimivan rakenteen ansioista keittiössä on paljon enemmän säilytystilaa kuin aikaisemmin. 

Kaikki uudet kodinkoneet; astianpesukone, jääkaappi, uuni/mikroyhdistelmä, liesituuletin ja induktioliesitaso hankittiin kätevästi E-keittiön kautta. Jotta yleisilme keittiössä on mahdollisimman rauhallinen astianpesukone ja jääkaappi integroitiin kaappien ovien taakse. 

Keittiöön valitsin eläväpintaisen laminaattitason, joka mukailee valkoista betonipintaa. Taso antaa mukavasti kontrastia valkoisiin keittiökaappeihin. Keittiökaappien ovet ovat korkeakiiltoiset vetimettömät Essi -ovet. Kiiltävä pinta antaa asuntoon avaruutta ja valoa. Välitasoon valitsin harmaan mattapintaisen mosaiikkikaakelin.

Haastetta suunnitelmaan toi tuuletusikkuna, joka aukeaa sisällepäin avokeittiön kohdalla. Tämän vuoksi työtaso ei voi jatkua samalla korkeudella seinään asti. Ongelma saatiin ratkaistua sijoittamalla pieni taso samalle korkeudelle, kuin ikkunalauta.

Keittiön kaappien alle on asenettu neljä spottivaloa, joten keittiön yleisilme on todella tyylikäs ja suoralinjainen. Liesituuletinkin on myös malliltaan todella huomaamaton ja sulautuu kokonaisuuteen hyvin. Keittiön yleisilme onkin todella rauhallinen ja seesteinen.

Olen tähän keittiökokonaisuuteen todella tyytyväinen! Tämä esimerkki osoittaa, että pieneenkin tilaan saadaan rakennettua toimiva keittiö hyvän suunnittelun avulla. Tässä kokonaisuudessa yhdistyy hyvin toiminnallisuus ja runsas säilytystila.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.