Interior Projects

Fabulous Things

Kerroinkin teille jo jonkin aikaa sitten, että suunnittelin lukijalleni uuden ilmeen heidän makuuhuoneeseen. Projektin alkuaskelista voit lukea lisää tästä Interior Projects -jutusta. Projekti on edennyt nyt onnellisesti loppuun saakka ja sainkin lukijaltani jälkeenkuvia uudistuneesta makuuhuoneesta. Makuuhuoneessa uusittiinkin kaikki tekstiilit lukuunottamatta verhoja. Liinavaatteiksi valikoitui ylelliset Balmuirin pellavapussilakanat ja sänkyn muut tekstiilit olivat Stockmannin ja Gant Homen valikoimista. Tarkemmat tiedot makuuhuoneen tekstiileistä löydät tästä Interior Projects -jutusta. Lukijani kertoi olevansa todella tyytyväinen valittuihin tekstiileihin, mikä ilahdutti minua todella paljon. Tämä sisustusprojekti oli minullekkin todella mieluisa ja antoisa.

 

 

Lukijani halusi myös, että ehdottaisin hänelle tekstiilien lisäksi makuuhuoneeseen uusia kalusteita ja valaisimia. Sisustukseen hankittiinkin ehdottamani Pentikin lipastot ja senkki. Näiden lisäksi hankittiin uusi sängynpääty Ikeasta ja muutamia valaisimia. Ehdottamia peilejä ei valitettavasti ollut enään saatavilla mutta lukijani löysi helposti vastaavanlaiset pyöreät peilit itse. Myös yöpöydillä olevat lamput ja taulun lukijani valitsi itse. Tarkemmin voit tutustua ehdottamiini kalusteisiin ja valaisimiin tässä Interior Projects -jutussa.

 

 

Jos sinäkin haluat hankkia nuo ylelliset Balmuirin pellavaliinavaatteet, nyt sinulla on erinomainen tilaisuus, nimittäin saat 20% alennuksen Balmuirin nettikaupasta koodilla FABULOUS20 heinäkuun loppuun saakka. Balmuirin liinavaatteet löydät täältä.

 

Muutoskuvat / www.mocka2.blogspot.fi

Tuotekuvat / www.stockmann.fi / www.pentik.fi /www.asko.fi

Kommentit

lomoisio

Hei, oisko sulla ideaa neliönmalliselle lasitetulle terassille vaalean kahden istuttavan sohvan ympärille ? terassilla on läpikulku kämppään ja vasempien ikkunoiden yläpuolella verhokisko leveys 94cm ja pituus 270 cm  ( mitannut verhoja varten) sulla on niin ihana sisustus, että varmaan osaisit auttaa :) Tarkoitus ois tehä omaan blogiin sit artikkeli kun terassi on valmis.

 

Fabulous
Fabulous Things

Hei lomoisio!

Laitatko minulle sähköpostiin hieman tarkempia toiveita tyylistä, väreistä ja materiaaleista. Pitääkö parvekkeelle hankkia sekä testiilejä, että kalusteita. Myös jos saat otettua kuvan parvekkeesta, siitä olisi myös apua. Lähdetään näistä asioista liikkeelle :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.