Interior Projects

Fabulous Things

Tässä tulee lisää kuvia yksiöstä, jonka sisustin ja stailasin myyntiä varten. Vaikka kyseessä on 27 neliön yksiö, sain sisustukseen hyvin mahtumaan leveän parivuoteen. Sängyn molemmin sijoitin yöpöydiksi Kartellin läpinäkyvät tuolit, jotka voi tarvittaessa sijoittaa myös ruokapöydän yhteyteen. Keveät tuolit tasapainottavat mukavasti runsasta petausta ja antavat tilantuntua kokonaisuuteen. Ylellisessä petauksessa käytin mustavalkoisia pussilakanoita, joita esittelin teille aikaisemmin tässä New In -jutussa.

Pussilakanat / Hemtex

Musta päiväpeitto / Hemtex

Silkkipäiväpeitto / Himla

Koristetyynynpäällinen / By Pias*

Pöytävalaisimet / Laura Ashley

Nojatuoli / Anno

Yöpöydille sijoitin peilipintaisten pöytälamppujen lisäksi muutamia tyylikkäitä sisustustuotteita. Oikealla puolella yöpöydällä on Zara Homen peililipasto, Vincent Voltairen rannekello ja Acqua di Parman hajuvesi ja tuoksukynttilä. Mustavalkoisiin pussilakanoihin hyvin sointuu myös Yves Saint Laurentin tyylikäs kirja. Toisella puolella yöpöydällä on valkoisia ruusuja Chanelin paperikassissa ja tyylikäs herätyskello. Hieman samanlaisen asetelman esittelin teille aikaisemmin tässä Bedroom Details -jutussa.

Tulen esittelemään myös muita sisustusratkaisuja myöhemmin teille blogissa, mutta jos haluat nähdä asuntoa muista kuvakulmista löydät sen Oikotieltä täältä.

 

Kommentit

Susanna Koo (Ei varmistettu)

Tämä on kyllä taas niin kaunista katseltavaa :) Ja tuttuja esineitä ym. näkyy kuvissa.
Tämä on taattua fabulous thingsiä, ei voi kuin ihailla :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei Susanna Koo!

Kiitos paljon! Kyseessä on tosiaan minun ensimmäinen oma asuntoni, joten luonnollista oli tehdä stailaus käyttäen omia sisustusesineitäni. Ei kai siitä omasta tyylistään oikein pääse eroon mutta onneksi se ainakin mielyttää sinua ;)

Kommentoi