Interior Projects

Fabulous Things

Kuten aikaisemmin tässä Online Shopping -jutussa kerroin teille, että hankin stailaamaani asuntoon todella edullisesti Annon Pala -sohvamallisto 1:n istuttavan nojatuolin. Nojatuoli on juuri sopivan kokoinen tähän tilaan ja kokonaisuuteen. Väriksi uskalsin valita raikkaan valkoisen, sillä tuolissa on irroitettavat päälliset. Kankaassa on mukava pintastruktuuri. Kankaan koostumus on tarkalleen 70% puuvillaa, 25% viskoosia ja 5 % pellavaa. Tuolin hankin alunperin vain tätä stailauskohdetta varten, mutta nyt mietin sopisiko tämä myös omaan sisustukseeni. Pitääkin mittailla tarkemmin tuleeko tästä myöhemmin osa meidän oman kodin olohuoneen sisustusta...

Nojatuoli / Anno

Koristetyynynpäällinen / By Pias*

Lattiavalaisimen varjostin / Pentik

Lehmäntalja / Ikea

Tuoli / Kartell

Pöytävalaisin / Laura Ashley

* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

Kommentit

KristinaS (Ei varmistettu)

Tykkään myös kovasti tuosta tuolista! Mietin jo aikaisemmin kuvia katsellessani että mistäköhän se on hankittu, kiitos vinkistä! Mietin juuri että sopisiko se meidänkin olohuoneeseen - asuntomme putkiremontin valmistuttua olisi mukavaa saada jotain muutakin uudistusta kodin sisustukseen.

Stailaamasi asunto näyttää muutenkin todella hyvältä. Onnea tulevaan asuntonäyttöön, ja toivotaan asunnolle nopeita kauppoja!

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos KristinaS!

Tarkoitus on sovitella tuolia meidän olohuoneeseen mutta jos se ei sovi kooltaan meille, voisin myös hyvin myydä tuolin eteenpäin. Palataan vaikka asiaan, jos olet edelleen kiinnostunut tuolista.

Kommentoi