Interior Projects

Fabulous Things

Stailauskohteeseeni minun piti löytää tilaan sopiva pienikokoinen ruokapöytä. Onnistuinkin löytämään tämän tyylikkään valkoisen marmoripöydän Tori:sta. Pyöreän mallinen pöytä istuu tilaan parhaiten, sillä pöydän ääreen voi sijoittaa tilanteesta riippuen 2-4 tuolia. Pöytään näyttävyyttä antaa valko-harmaa marmorinen pöytätaso. Kokonaisuuden viimeistelee tyylikäs metallinen jalka, joka henkiin 60-luvun tyyliä. Tämä pöytä sopiikin täydellisesti 60-luvun kerrostaloon! Yhdistin pöydän kanssa Kartellin läpinäkyvät tuolit, jotta kokonaisuus olisi mahdollisimman kevyt ja raikas.

Nahkainen tarjotin / Balmuir

Nahkaiset servettirenkaat / Balmuir

Lasit / Lagerhaus

Pellavaservetit / Moltex

Valkoinen marmoripinta sopii hyvin yhteen vaalean laminaatin kanssa. Kontrastia sisustukseen antaa musta lehmäntalja ja mustat sisustustuotteet.

Marmoripöydän alla oli valmistustarra, jossa oli tieto että marmoritason on valmistanut suomalainen A.W Liljeberg Oy. Nyt onkin mielenkiintoista selvittää, että miltä luvulta tämä pöytä on peräisin ja onko sillä vintage-arvoa? Sattuisiko teillä kenelläkään olemaan tietoa tästä pöydästä?

 

Kommentoi