Kitchen Details

Fabulous Things

Olohuoneen ja avokeittiön välissä on kapea kaappi, joka pitää sisällään paljon erilaisia laseja. Kaapissa suurin aarteeni on Ultima Thulen lasit, jotka ovat osa vanhempieni häälahjasta. Meiltä löytyy myös sarjaan kuuluvat kannu ja lautaset. 

Kaapista löytyy laseja eri juomille: valkoviinilasi, punaviinilasi, kouhuviinilasi, kouhuviinimalja sekä coctail-lasi. Lasit pysyvät pölyltä piilossa lasioven takana mutta näkyvät kauniisti lasin läpi. Päivittäiset lasit säilytetään keittiössä, niitä esittelin teille aikaisemmin toisessa Kitchen Details -jutussa.

Olohuoneen puolelta löytyy samasta sarjasta olevat kaksioviset vitriinikaapit. Tarkemmat tiedot vitriinikaapeista löydät tästä Get The Look -jutusta.

 

Kommentit

Gloria (Ei varmistettu)

Ultima Thule on kyllä ihan mahtava sarja! Ja vaikkei meillä snapsia tarjota kuin rapukekkereiden aikaan, oli silti pakko hankkia sarjan snapsilasit, kun ne vaan ovat niin ihanat miniatyyrit.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Gloria,

Ne snapsilasit ovat kyllä mahtavan näköiset! Olisipa meillä tilaa vielä niille laseille.

LadyBlue (Ei varmistettu)

Ultima Thule ei kuulu omiin suosikkeihini ja yllätyin, että teidän kaapista sellaiset löytyvät ;) Mutta itse kaappi on kyllä ihana ja lasit kauniisti riveissään!

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Ultima Thule on minusta kauniin koristeellinen, sitä on hauskaa yhdistellä Arabian selkeiden astoiden kanssa. Antavat kivasti kontrastia kattaukseen. Lisäksi vanhemmillani on ollut lasit aina, joten olen tottunut niihin jo lapsuudessani.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.