Kitchen Details

Fabulous Things

Eilen Kitchen Details-jutussa esittelin teille hieman keittiön materiaaleja ja yksityiskohtia. Tässä tulee vuorostaan kuvia sitten miltä meidän pieni avokeittiö näyttää kokonaisuudessaan. Keittiö ei ole suuren suuri mutta tulemme toimeen sillä. Säilytystilaa ei ole paljon, joten keittiön kaapeissa säilytetään vain päivittäiset astiat. Tästä kuvia löydät tästä Kitchen Details -jutusta. Juhlavammat astiat säilytetään erillisissä kaapeissa, kuvia näistä säilytysratkaisuista löydät tästä ja tästä.

Koska avokeittiö ja olohuone on yhtä tilaa on värimaailma pyritty pitämään yhdenmukaisena. Olohuoneessa oleva takanreunus on maalattu samalla harmaan sävyllä kuin keittiön kaapinovet. Lisäksi olohuoneen seinällä oleva tapetti on mietitty sopimaan värimaailmaan. Takanreunuksen ja tapetin löydät tästä Livingroon Details -jutusta. Tietenkin myös ruokaryhmä on ostettu käymään kokonaisuuteen. Ruokapöydän tummanharmaa lasitaso, yhdistyy hyvin keittiön mustaan kivitasoon.

Työtasolla pyritään säilyttämään vain vähän tavaraa, koska yleisilme halutaan pitää rauhallisena. Päivittäisessä käytössä olevat kodinkoneet vedenkeitin ja mehupuristin saavat olla näkyvillä. Näiden lisäksi tietenkin hedelmät sekä tuoreet yrtit.

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

Kaunis keittiö kaiken kaikkiaan! Harmaat kaapinovetkin ovat aivan ihanat. Teillä on sitten kaikki niiiin harkittua :)

psst. käy kurkkaamassa
http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Fabulous
Fabulous Things

Hei ja kiitos LadyBlue :)!

Olen kyllä ollut todella tyytyväinen harmaaseen sävyyn. Ensinnäkin se on helppohoitoisempi kuin valkoinen ja lisäksi se antaa mukavasti ilmettä koko asunnon sisustukseen.

Onneksi olkoon oman blogin aloittamisesta. Kävinkin jo katsomassa mitä sieltä löytyy. Tosi kivan näköinen oli se teidän sängynpääty. Nyt haluan meillekkin uuden sängyn ja ison sängyn päädyn!

LadyBlue (Ei varmistettu)

Kiitos onnitteluista ja kohteliaisuudesta :) Sängynpääty onkin miltei silmäteräni koko asunnossa. Ostos oli ilmeisen onnistunut, sillä sitä jaksaa ihailla näin parin vuoden jälkeenkin.

Hehe, tiedän niiiiin tunteen kun näkee jotain kivaa ja mieli alkaa laukata josko jotain vastaavaa saisi myös omaan kotiin. Tosin teillä on kyllä niin priima makuuhuone, ettei se juuri muutosta kaipaa.

Minulla on muuten pieni aavistus, ettet selvinnyt tätä päivää käymättä Zara Homen nettiputiikissa, joten laitathan esittelyä kun tilauksesi on saapunut, jos siis aavistukseni osui oikeaan.

Camilla
C Paris

Kenwoodin vedenkeitin on kyllä näppärä kaikessa nopeudessaan ja kauneudessaan. Minusta on ihanaa kun sillä saa keittettyä vain sen yhden kupin, eikä ylimääräistä tarvitse keittää ollenkaan. Ja sekin pieni asia että johto kietoutuu alustan alle eikä pyöri ylimääräisenä työtasolla...

Mulle lähti tilaukseen Zara Homesta tänään se harmaa lehmännahkatilkkumatto ja parit valokuvakehykset. Ihanaa!

Olin kyllä tavallaan yllättynyt että teillä on melko perinteiset peiliovet, olisin kuvitellut että sormiuralliset.. Mutta toisaalta ihan järkeenkäypää, kyllähän teiltä muutakin vähän perinteisempää löytyy.

Ps. Esittelehän joskus kamerasi jolla kuvailet!

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Nyt yllätän sinut ja myös itseni, sillä en tilannut mitään Zara Homelta tänään. Tänään pyörittelin koko päivän kaikkia vanhoja tavaroita eri paikkoihin asunnossa, joten itseasiassa unohdin koko alen tänään. Huomenna näet osan lopputuloksesta, jonka sain aikaan tänään :).

Fabulous
Fabulous Things

Hei Camilla,

Vedenkeitin oli sopivan pieni, jotta sopii meidän pieneen avokeittiöön. Mallikaan ei ole hullumman näköinen. 

Ihanaa, että tilasit sellaisen nahkatilkkumaton :). Meille ostin kesäksi vaaleat sisalmatot. Osa meidän nahkamatoista oli niin kuluneet, että piti ostaa uutta tilalle. Onneksi varastoon meni vielä yksi nahkamatto, jonka voi tarvittaessa ottaa esille.

Tämä peiliovi malli tosiaan kuului meidän asunnon hintaan, mutta onneksi halusinkin tällä kertaa juuri sellaiset. Aikaisemmassa asunnossa minulla on ollut kiiltävät valkoiset kaapinovet, joten se aika on meillä jo eletty. Tämä perinteinen malli minusta sopii hyvin yhteen esim. takanreunuksen kanssa. Valitsimme myös välioviin peiliovimallin, jotta koko asunnon ilme pysyy yhtenäisenä.

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.