Kitchen Details

Fabulous Things

Aamiaispöytää koristavat kauniit oksat, joissa on valkoisia kukkia. Nämä oksat näin aikaisemmin Private Blend -blogissa ja pakkohan ne oli myös saada omaan kotiin. Nämä oksat tuovat kevään tuntua kotiin, vaikka ulkona ei keväästä ole vielä tietoakaan.

Astiat / Arabia / 24h

Aterimet / Iittala / Artik

Kattaustekstiilit / Hemtex

Oksat / Stockmann

 

 

Kommentit

Tuo tapetti on tosi makea. Olisi hauska saada enemmän kuvaa tuosta pöydän päällä roikkuvasta lampusta/kattokruunusta.

Fabulous
Fabulous Things

Hei ja Kiitos Jonayla,

Hieman parempaa kuvaa lampusta löytyy esim. tästä Kitchen details -jutusta.

Camilla* (Ei varmistettu)

Moi!

Onko tuo teiän pöytä mustaa lasia vai korkeakiilto-jotain? Mikä on pöydän kannen halkaisija? Se on niin hieno :)

Mietin vaan, kun olen tässä puuhamassa mittatilaustyönä itselleni mahdollisesti savulasista pyöreää lasipöytää laippajalalla, ja mietin tässä vielä kokoa sekä tietysti toiminnallista suunnittelulaatua..Tulee mieleen nimittäin, että ei kai se kansi kippaa ympäri, jos se on vai silikonilla "kiinni" jalan ylälaipassa. Jos sulla on kokemusta teetetyistä lasipöydistä, niin kommentoi toki.

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Itselläni ei ole valitettavasti kokemusta teetetyistä lasipöydistä, sillä meidän pöytä on Habitatin. Lasi on tummanharmaata lasia ja halkaisija taitaa olla 120cm.  Siihen sopii juuri neljä ruokailemaan, mutta ylimääräistä tilaa ei juuri jää. Mutta meille tämä koko on juuri sopiva tähän tilaan, ei vie liikaa tilaa.

Tässä pöydässä lasitaso on tukevasti kiinni sellaisella ruuvisysteemillä metallijalkaan. Uskon, että lasin tulee olla hyvin kiinnitetty jalkaan, jotta se ei kaadu. Lasitaso nimittäin painaa yllättävän paljon? Toivottavasti tästä oli jotain apua, onnea projektiin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.