Kitchen Details

Fabulous Things

Perjantaina kutsuin muutaman ystävän viettämään syntymäpäivääni. Tarjolla oli kuplivaa sekä pieniä coctail-paloja. Patongin palojen päällä oli tonnikalatahnaa, katkarapu-tomaatti-mangoseosta sekä vuohenjuustoa ja mansikkaa. Makean nälkään ystäväni valmisti herkullisia kuppikakkuja. Inspiraatiota kuppikakkujen värimaailmaan ja koristeluun oli saatu vihertävistä hortensian kukista. Muita Sandy´s kuppikakkuja voit ihailla tässä Events-jutussa.

Eri kukista en kuitenkaan tehnyt kukkakimppua, jollaista olin aikaisemmin suunnitellut tässä Livingroom Details -jutussa. Päädyin sijoittamaan eri kukat omiin erikorkuisiin maljakoihin. Näin sain runsaan ja mielenkiintoisen asetelman.

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

No jopas on ihanat kukat ja tarjoilut, vau! Mikä tuo viimeisessä kuvassa hyvin näkyvä kukka mahtaa olla? Syntymäpäiväonnittelut :)

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos onnitteluista!

Tarkoitat varmaan valkoisia nelikoita, jotka ovat kuvan keskellä. Niiden varret leikkasin, tuohon pieneen maljakkoon sopivaksi, sen takia ne voivat näyttää hieman oudoilta...

BagMiss (Ei varmistettu)

OI, ompas ihana blogi ja ihanan isoja kuvia! En olekaan tänne ennen eksynyt! Tänään oli kivaa, oli kiva tavata!! :D

Fabulous
Fabulous Things

Hei, kiitos ja tervetuloa :)!

Kuvat vaihdoin blogissa isommaksi Lilyn-sivujen uudistumisen myötä, toimivat kivasti kännykässä ja iPadilla. Oli kyllä kiva tavata uusia tuttavuuksia ja löytää uusia blogeja :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Lämpimät kiitokset kommentistasi!

Riina/Luksusta arjessa (Ei varmistettu)

Tulin kurkkaamaan uutta blogituttavuutta, oikein tyylikäs ja kiva blogi sinulla. :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei ja tervetuloa :)!

Kiitos kohteliaisuuksista! Toivottavasti löysit jotain mielenkiintoista luettavaa. Minunkin pitää perehtyä huomenna tarkemmin teidän kaikkien paikalla olleiden blogeihin :), sillä siellä oli minulle useampikin uusi tuttavuus.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.