Kitchen Details

Fabulous Things

Viikonloppuna oli aikaa nauttia aamiainen pitkän kaavan mukaan, toisin sanoen pidimme kotibrunssin. Pöydän katoin rennosti hieman ryppyisillä pellavatableteilla ja pellavaserveteillä. Ne sopivat hyvin rentoon ja rauhalliseen aamuhetkeen. Brunssilla on tarjolla suhteellisen terveellisiä vaihtoehtoja uuniriisipuurosta hedelmiin. Hieman erilaisesta aamiaishetkestä voit lukea lisää tästä Bedroom Details -jutusta.

Vastapuristettu appelsiinimehu ja itse tehty mansikka-raparperi-smoothie maistuivat todella raikkailta ja herkullisilta.

Aamiaisen aikana saimme myös nauttia kauniista auringonpaisteesta :)

Jotta brunssi ei olisi ollut liian terveellinen jälkiruuaksi oli vastapaistettuja croissantteja eri hillojen kanssa. Nämä hillot jäivät yli edellisen viikonlopun teekutsuilta. Näistä teekutsuista voit lukea lisää tästä Kitchen Details -jutusta.

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Nami mitä herkkuloita! Smoothie varsinkin näyttää ja kuulostaa tosi hyvältä. Ihanaa kun aurinkokin välillä paistelee vaikken tuosta pakkasesta yhtään pidäkään.

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Ihanaa kun kerrankin oli aikaa istua rauhassa ja nauttia. Smoothie valmistui todella helposti pakastetuista suomalaisista mansikoista, raparperistä ja turkkilaisesta jugurtista sekä lisäsin hieman sokeria. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.