Kitchen Details

Fabulous Things

Pääsiäinen on yksi juhlapyhistä, jolloin pöytä katetaan kauniisti illallista varten. Fiilistelin jo eilen pääsiäistä ja katoin pöydän koreaksi. Keltaista meidän sisustuksessa ei pääsiäisenäkään juuri näe, joten kattaus koostuu pääosin valkoisesta ja hopean harmaasta. Pääsiäisfiilistä kattaukseen tuo paljunkissat ja pääsiäismunat. Nämä pajunkissat ja koristemunat olivat esillä myös tässä Easter Details -jutussa. Lämpöä ja tunnelmaa kattaukseen tuo ruskean eri sävyt ja kynttilät. Taitoin vaaleanruskeat servetit lautasten väliin antamaan kokonaisuuteen hieman väriä ja runsautta. Ruskeat Kivi-tuikut sointuvat hyvin yhteen paljunkissojen kanssa.

Pöytäliina / Stockmann

Hopeiset tabletit / Hemtex

Ruskeat lautasliinat / Hemtex

Pellavaservetit / Stockmann

Servettirenkaat / Stockmann

Valkoiset pellavaservetit sijoitin "timanttikoristeisiin" servettirenkaisiin. Servettirenkaita ja servettejä esittelin tarkemmin tässä Kitchen Details -jutussa. Muita juhlakattauksia voit tarkastella tässä Kitchen Details -jutussa ja tässä Kitchen Details -jutussa.

Astiat / Arabia 24h

Aterimet / Artik

Viinilasit / Bohemia Cristal

Juomalasit / Kartio

Sain Servaali Oy:lta testattavaksi punaviinejä, jotka sopivat pääsiäisen ruokapöytään. Maistoimme espanjalaista punaviiniä Durius Tempranilloa, joka on voittanut hopea mitallin Vuoden Viinit 2014-kilpailussa (kategoria eurooppalaiset punaviinit alle 11€). Maku oli runsas olemma kumminkaan liian voimakas. Viiniä kuvailtiin sanoilla muhkea, runsas ja tumman kirsikkainen. Tätä viiniä suositeltiin erityisesti kypsän lampaanvielun kanssa nautittavaksi. Tämä viini sopii hvyin osaksi pääsiäisen illallispöytää. Muita viinisuosituksia pääsiäiseen löytyy tästä.

 

Kommentit

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Voi kun kaunis kattaus! Tyylikkään hillitty :) 

Fabulous
Fabulous Things

Hei Fisu!

Kiitos! Meillä kärsitään väriallergiasta, joten pääsiäisenäkään kirkkaita värejä ei juuri meidän sisustuksesta näy ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.