Livingroom Details

Fabulous Things

Mainitsin tässä Sneak Peek -jutussa, että tilasin olohuoneeseen uuden maton. Tilasin olohuoneen puolelle samanlaisen Elloksen villamaton, jonka aikaisemmin tilasin ruokapöydän alle. Ruokapöydän ja maton esittelin teille tarkemmin tässä Kitchen Details -jutussa. Olohuoneen matto on kooltaan todella iso 200x290cm, se peittää suuremman osan olohuoneen lattiapinnasta. Matto muutti todella paljon olohuoneen yleisilmettä!

Rahi / Riviera Maison

Sohva / Furninova

Jalkalamppu / Ellos

Tarjoilupöytä / Riviera Maison

Takanreinus / Ellos

Pöytälamput / Laura Ashley

Ennen tätä villamattoa olohuoneen lattialla oli Zara Homen nahkapalamatto. Tästä nahkamatosta voit lukea lisää tästä Livingroom Details -jutusta. Olohuoneessa oli viime keväänä ja kesällä käytössä sisalmatto, joka oli esillä tässä Livingroom Details -jutussa.

 

Kommentit

Vau näyttää todella upealle! Matto korostaa hienosti vaaleampia huonekaluja. Yllätyin myös kuinka hienosti harmaa ja ruskea toimivat yhdessä! :)

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos Kaisa!

Itse yllätyin, että uskalsin tilata näinkin kuviollisen maton. Maton värit ovat kumminkin sen verran tummat, että kuviot eivät kuitenkaan nouse liikaa esille ja kokonaisvaikutelma pysyy rauhallisena. Maton ruskeat sävyt käyvät hyvin yhteen tumman ruskean parketin pariksi. Yllätävän nappi ostos nettikaupasta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.