Livingroom Details

Fabulous Things

Uuden olohuoneen sisalmaton kaveriksi ostin viime viikolla H&M Homesta uusia koristetyynynpäällisiä. Olin jo aikaisemmin ihastellut kuvastossa näitä vaalean ruskean värisiä tyynynpäällisiä, jossa metallipintainen painatus. Nämä tyynynpäälliset käyvät täydellisesti yhteen vaalean sisalmaton kanssa. Näiden tyynynpäälisten lisäksi ostin myös samanväriset 50X50cm kokoiset tyynynpäälliset.

Näiden uusien ruskeiden tyynynpäällisten kanssa yhdistin jo vuosia sitten ostetut valkoiset Villa Stockmann tyynynpäälliset. Tyynynpäälliset ovat pellavaa ja niissä on kaunis New England prodeeraus. Sohvan aikaisemman ilmeen löydät tästä Livingroom Details -jutusta.

Sohvapöydällä on Joikin tuoksukynttilä, jonka esittelin teilla aikaisemmin New In -jutussa viime viikolla. Olohuoneeseen sain myös alkuviikosta vaihdettu valkoiset verhot :)

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

Ihanasti sopii kyllä tyynyt maton kanssa! Miten teillä on muuten verhot kiinni? Siis tarkoitan, että onko ne sellaisilla nipsuilla kiinni kiskossa ja onko edessä jonkinlainen etulauta? Meillä on toistaiseksi silkkiverhot verhotangoissa, mutta haaveilen kiinnitystavasta, jolla ne saisi siististi laskeutumaan katosta asti. Saas nyt nähdä jaksanko projektiin ryhtyä..

LadyBlue (Ei varmistettu)

Ai juu nyt löysinkin kuvan, josta käy ilmi että ainakin makkarissa teidän verhot ovat tangossa. Tanko onkin fiksusti ihan melkein katossa kiinni.

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Kummassakin huoneessa on samanlaiset verhotangot, ne on kiinnitetty mahdollisimman lähelle kattoa. Olohuoneessa verhot riippuvat siis koko huonekorkeuden pituisesti. Makuuhuoneen ikkunan päällä menee sellainen "kotelo", joten verhotankoa ei siis saanut kiinnitettyä ihan katon rajaan :(. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.