Livingroom Details

Fabulous Things

Viikonloppuna sain kumminkin tauluhyllyt vihdoin kiinnitettyä seinälle ja uudet taulut pääsivät arvoiselleen paikalle. Ennen tätä taulut lojuivat lattialla nojaten takanreunukseen, siitä voit lukea lisää tästä Livingroom Details -jutusta. Voi miten tyytyväinen olen näihin tauluhyllyihin ja kokonaisuuteen. Näillä saatiin olohuoneen sisustukseen paljon enemmän mielenkiintoa. Ennen näitä hyllyjä seinällä oli isokokoinen taulu, jonka voit nähdä tässä Livingroom Details -jutussa.

Koska hyllyt eivät täyttyneet täysin näistä kolmesta taulusta, lisäsin hyllyille vielä kirjan, kukkia, tuoksukynttilän ja muutaman ostoskassin. Parasta näissä tauluhyllyissä on, että niihin voi rakentaa erilaisia asetelmia. Näitä asetelmia on helppo muuttaa mielen ja sesongin mukaan. Miten olen tullutkaan toimeen ilman näitä tauluhyllyjä kaikki nämä vuodet?

Tauluhyllyt / Ikea

Kehykset / Ikea

Tuoksukynttilä / Diptyque

Tuuletin / Stockmann

Matallinen sivupöytä / Riviera Maison

Hopeiset koristetyynynpäälliset / H&M Home

Sijoitin metallisen pöytätuulettimen valmiiksi sivupöydälle odottelemaan helteisiä päiviä. Toivottavasti saamme nauttia kesäisistä ilmoista mahdollisimman pian.

 

Kommentit

PlaceforDreamsElina (Ei varmistettu) http://placefordreams.casablogit.fi

Tosi kiva tuli kokonaisuudesta :) Muistelin, että sulla olis ollut tänään synttärit, mutta olinkin vähän liian ajoissa ;))

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos Elina!

Olen kyllä itsekkin tosi tyytyväinen kokonaisuuteen. Juu ei nuo päivät vielä ollut, mutta pian tuo on kyllä vastassa. Tänä vuonna on luvassa synttärit hieman erilaisessa ympäristössä...

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.