News

Fabulous Things

*Lukija-arvonta* Eilen tässä Bedroom Details -jutussa esittelin teille ylellisen unelmien jouluhetken makuuhuoneessa, jossa käytin J.F. by Finlaysonin tekstiilejä. Blogiyhteistyön merkeissä saan järjestää teille mahtavan lukija-arvonnan, jossa on mahdollisuus voittaa kuvassa oleva Amanda-torkkupeitto ja kaksi samaan sarjaan kuuluvaa Amanda-koristetyynynpäällistä. Tuotepaketin arvo on 257€.

Arvontaan voit osallistua kertomalla minulle miten luot joulutunnelmaa kotiisi ja mikä on unelmiesi jouluhetki? Onko unelmiesi jouluhetki esimerkiksi illallinen kauniisti katetussa pöydässä, rauhoittava kylpyhetki tai rentoutuminen olohuoneessa pehmeässä lukunurkassa? Jätä tarinasi tämän jutun kommenttiosioon lauantaihin 30.11.2013 klo 24 mennessä. Kirjoita tarinasi nimimerkillä rekisteröitymällä lukijaksi tai vaihtoehtoisesti rekisteröitymättä liittämällä toimivan sähköpostiosoitteen tarinasi yhteyteen. Onnea arvontaan!

Tuotekuvat / www.finlayson.fi

Kommentit

TonttuTyttö (Ei varmistettu)

Joulu ei olisi mitään ilman ihmisiä kenen kanssa sitä jaada. Unelmien jouluhetki on kyllä perheen kanssa vietetty aika. Toki pakkanen ulkona sekä lämmittävä tuli takassa luovat sitä tiettyä taikaa mitä joulussa on.

talventaika (Ei varmistettu)

Ihanan joulutunnelman luo lumen peittämä maa, takan ääressä istuminen glögiä juoden. Unelmien jouluhetki olisi saada koko perhe yhdessä joulua viettämään ja nauttia yhdessä olosta.

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Tämä on kyllä ihana arvonta! Luon joulutunnelmaa kotiin kynttilöillä, musiikilla, pipareiden leipomisella sekä tietysti joulukuusella ja muilla koristeilla. Unelmieni jouluhetki voisi olla jouluaaton myöhäisilta, jolloin on aikaa rauhoittua, tehdä pientä iltapalaa, linnoittautua sohvan nurkkaan kuusen katveeseen ja torkkupeiton alle lukemaan joulupukin tuomaa kirjaa. Odotan jo sitä hetkeä <3

Joulutunnelman tuo joka vuosi (aito) kuusi, joka koristellaan aina yhteisvoimin miehen kanssa... Mikään ei ole niin ihanaa, kuin istua olohuoneessa pelkkien kuusen kynttilöiden valossa ja siemailla samalla glögiä.

evejaron@gmail.com

joulukuusi (Ei varmistettu)

Joulutunnelma luodaan kotiin kynttilöillä, pehmoisilla tekstiileillä sekä pipareiden,glögin ja joulutorttujen tuoksulla. Unelmajouluna vietän aikaa kotona perheen kanssa villasukat jalassa, lämpimän viltin alla glögiä juoden. Valkoinen maa kuuluu myös ehdottomasti jouluun. :)

White christmas (Ei varmistettu)

Joulutunnelma luodaan laittamalla koti kauniiksi. Joulutähdet ikkunaan, kynttilöitä, koristellaan kuusi, leivotaan piparkakkuja ja nautitaan glögistä. Uunissa paistuu kinkku ja laatikot, taustalla soi Frank Sinatran ihania klassisia joululauluja. Nautitaan rakkaista, käperrytään sohvalle villasukat jalassa katsomaan Tuulen viemää ja syödään paljon suklaata! <3

Nkl80 (Ei varmistettu)

Unelmieni jouluhetki: ulkona kaunis "sininen hetki", sytytellä kynttilät, nurkassa kaunis valaistu joulukuusi, kädessä höyryävä glögi, pöydällä rasia suklaata ja olla yhdessä maailman ihanimman mieheni ja lapseni kanssa <3

tessa (Ei varmistettu)

Unelmien jouluhetken luo piparien ja joulutorttujen leipominen äidin kanssa glögiä siemaillen. Tunnelmaa luo kynttilät, lumen peittämä maa, kaunis joulukuusi, jouluruokien ihana tuoksu sekä perheen kanssa käpertyminen sohvalle lämpimien vilttien alle nauttien suklaasta ja herkuista.

hapsu (Ei varmistettu)

Minun joulutunnelmani luodaan siivoamalla koti oikein kunnolla jalkalistojen pesua myöten, jonka jälkeen ikkunaan ripustetaan, ohikulkijoiden iloksikin kajastava, iso valkoinen joulutähti. Ja unelmien aatto syntyy aamulla herämäällä töihin, muutaman tunnin työnteon jälkeen onkin valmis kattamaan perheen kanssa yhdessä pöydän kauniiksi. Ruokalevon jälkeen kanelin tuoksuisten kynttilöiden luodessa tunnelmaa katsellaan vanhoja perhekuvia muistellen menneitä tarinoiden ja turinoiden, sekä nautitaan liian monta joulutorttua!

Pehmis (Ei varmistettu)

Itse en oikein välitä joulusta, joten tunnelman luominen jää aika lailla kynttilöiden varaan. Unelmien jouluhetki olisi loikoilla riippumatossa jossain päin Karibiaa kuunnellen meren aaltoja oman miehen kainalossa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Joulutunnelma luodaan kotiin kynttilöillä, pehmoisilla tekstiileillä ja tietenkin joulukuusella. Unelmien jouluhetki on kun saa rauhoittua ja viettää aikaa perheen parissa.

mari.pir@suomi24.fi

TP (Ei varmistettu)

Joulutunnnelman kotiin tuovat joulukukat--Kukkien tuoksu vie minut muistoissa aina lapsuuteen ja mummolaan. Vieläkin aina kun tunnen joulun ensimmäisten hyasinttien tuoksun mieleen palaavat isoäidin luona vietetyt joulut. Ulkona paukkuva pakkanen, huurteiset puut ja takassa rätisevä tuli. Pyrin edelleen luomaan kotiin sen lapsuuden joulujen tunnelman kukilla, kynttilöillä ja vuosien takaa tutuilla joulukoristeilla ja elämään näin uudestaan kaikki ne rakkaiden kanssa vietetyt ihanat hetket//Teemu

Camilla--- (Ei varmistettu)

Luon joulutunnelmaa kotiini kynttilöillä, kukilla, valoilla ja koristeilla, yhdessä pehmoisten tekstiilien kanssa. Tyylini on runsas, mutta kokonaisuus on rauhallinen rajoittuneen värien käytön vuoksi. Olen kantanut Einon jäljiltä sisälle lehtipuunrangan, johon olen laittanut valot sekä ripustanut muutamia joulukoristeita sen oksille.

Unelmieni jouluhetki on ennen joulua, kun saa vielä olla kotona rauhassa joulupäivien härdelliltä. Sitten, kun on joulusiivous tehty ja voi pimeällä istua hämärässä valaistuksessa sohvalla, rapsutella koiraa, katsella televisiota ja juoda glögiä. Ehkä päivästä on leivottu jotain perinteistä herkkua, kuten korvapuusteja tai joulutorttuja, ja ne tuoksuvat vielä illallakin. Mielessä kihelmöi tieto hyvin valituista lahjoista, jotka odottavat piilossa saajiaan. Jos raaskii laittaa lukuvalon päälle, voisi neuloa jotain pientä ja kaunista, kuten lapasia, pipoa tai koiran neuletta. Illan päätteeksi voi pujahtaa nukkumaan vastavaihdettuihin puhtaisiin lakanoihin oman murun kainaloon.

Dara (Ei varmistettu)

Joulutunnelmaa luon koristelemalla asunnon jouluiseksi ja laittamalla joululaulut soimaan. Paras hetki jouluaattona on, kun tulemme poikaystäväni kanssa illalla kotiin ja käperrymme sohvalle juomaan glögiä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Lasten kanssa istuessa lattialla kuusen ympärillä, lahjoja avaten, kynttilöitä poltellen ja katsellen lasten onnellisia ilmeitä kun paketeista paljastuu toiveita. Se on minulle täydellistä joulurauhaa :)

emma-henrietta (Ei varmistettu)

Joulutunnelma saadaan kotiin siinä vaiheessa kun jouluvalot ripustetaan ja cd kaapin pohjalta kaivetaan esille se vanha tuttu joulualbumi.
Unelmien jouluhetki on kun pitkän päivän päätteksi tulee kotiin kylmyydestä sormet kohmeina ja äiti keittää kupillisen höyryävää glögiä ja keittiöstä löytyy vastaleivottuja pipareita.

emja (Ei varmistettu)

Joulutunnelman luon kotiini lähinnä jouluvaloilla sekä glögin ja piparien tuoksulla. Sitten kun pääsen rauhoittumaan jouluun vanhempieni luo, tulee se joulufiilis ihan tosissaan. Mutta sitä ennen odottelen joulua kynttilöiden ja jouluvalojen valaistuksessa hörppimällä glögiä viltin alla :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Paras jouluhetki on se, kun lahjat on avattu ja saa käpertyä tuoreen lahjaksi saadun kirjan kanssa sohvannurkkaan viltin kera. Toiseen käteen kuumaa glögiä ja toiseen tietenkin lahjaksi saatuja suklaakonvehteja.

hakusanarakkaus(at)gmail.com

"Palmikko" (Ei varmistettu)

Ihana arvonta.
Jouluna koristellaan piha kauralyhdyillä ja kynttilöillä. Sisällä luodaan tunnelmaa luonnonmateriaaleilla, pellavaa, oksia, kynttilöitä, valoja. Joulun paras hetki on yhteinen jouluruoka kauniisti katetussa joulupöydässä kaikkien rakkaiden kanssa.

Rikuliina

Koska rakastan hyvää ruokaa niin unelmien jouluhetki liittyy jouluaaton illalliseen perheen kanssa. Ihanaa ruokaa rauhassa nautittuna, hauskaa keskustelua ja muutenkin hyvä ja rento fiilis. Joulutunnelman luomiseen ehdoton ykkönen on kyllä kynttilät joita meiltä löytyykin joka lähtöön. Vaikka joulukuusta meille ei mahdukaan niin joulukoristeita on silti mukava laittaa esille vaikka lasikulhoon. Viime vuonna kävin metsästä hakemassa oksanpätkän joten meillä olikin olohuoneen ikkunassa jouluoksa :)

Funlifestyle (Ei varmistettu)

Unelmien jouluhetki liittyy rentoon tunnelmaan ja esikoisen kasvaessa lapsen jouluriemuun. Tänä vuonna emme koristele juuri ollenkaan. Meillä on muutto suunnitteilla ja en halua ostaa ylimääräisiä joulukoristeita. Ensi vuonna panostetaan senkin edestä ja torkkupeitto sopisi myös hienosti uuteen kotiin :)

Ilokseni (Ei varmistettu)

Minun ihanin jouluhetkeni on aivan myöhäinen aattoilta. Kiireinen päivä on tullut viimein siihen pisteeseen, että on syöty, saunottu ja lahjat jaettu. Iltamyöhällä sitten enää vain ollaan ja loikoillaan perheen kanssa, syödään joulusuklaita ja luetaan lahjaksi saatuja kirjoja tai sitten katsellaan jotain jouluaiheisia elokuvia ja valvotaan niin pitkään kuin vain pysytään hereillä :)

Ilokseni (Ei varmistettu)

Pitikö s-posti laittaa tähän näkyviin? Lisään varalta :)
ilokseni@gmail.com

Mankka 1 (Ei varmistettu) http://mankka1717@blogspot.fi

Hyvä ruoka (sopivasti syötynä, ei ähky), hyvää suklaata, torkkupeitto, takassa tuli, tyynyt sopivasti aseteltuna selän taakse, mukava oloasu päällä ja uusi paketista saatu kirja avattuna ja koko perhe ympärillä omissa puuhissaan.

Tinsel (Ei varmistettu)

Ihanimmat joulun hetket liittyvät ruokapöydän ympärille. Toinen on hetki juuri ennen ruokailun alkamista, kun olemme kolmen sukupolven voimin valmistaneet vaikka mitä herkkuja, ja kaikki padat höyryävät, ja tuoksuvat joululle kauniisti ja juhlavasti katetulla pöydällä. Toinen hauska ja ihana hetki on iltakahvipöydässä lahjojen avaamisen jälkeen. Kaikki pöydän ympärillä kertovat mitä erityisen mukavaa kuluneena vuotena on tapahtunut, tai jonkun hauskan itselle sattuneen kommelluksen. Tässä vaiheessa vaari yleensä kysyy, että haittaako jos kommellus ei ole sattunut juuri tänä vuonna, ja alkaa kertomaan tarinoita 50-luvulta lähtien. Tässä vaiheessa kaikki nauravat jo yleensä vedet silmissä ;)

idakki (Ei varmistettu)

Ihanimmat joulun hetket ovat kun lapset saavat lahjansa ja perhe viettää mukavaa, rauhallista aikaa yhdessä.

Lumikki1 (Ei varmistettu)

Unelmien jouluhetki on joulupäivän aamu. Silloin yleensä muu väki nukkuu pitkään ja itse hipsin aikaisin ylös. Keitän kahvit, sytytän joulukuusen kynttilät ja istun rauhassa lukemaan edellisenä päivänä lahjaksi saamaani kirjaa. On pimeää ja tunnelmallista ja ennen kaikkea ihanan hiljaista kiireisen aaton jälkeen. Se on minun jouluhetkeni <3
lumikki1@luukku.com

Mariatti (Ei varmistettu)

Minun jouluni kohokohta on kun aloitteleva uusioperheemme syö yhdessä, vaikka vähän aristellenkin vielä, yhteistä jouluateriaa. Voi että kun mä olen kiitollinen mun uudesta elämästäni! Onnen itkua pukkaa :) !
maison@luukku.com

Millanen (Ei varmistettu)

Minulle koko joulunaika on unelmien hetkeä, kun on koko perhe koossa ja aikaa olla yhdessä. Sehän kaikkein tärkeintä on :) millanen2@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Tärkein jouluhetkeni on jouluaaton viettäminen perheen kanssa; joulupuuron keittämistä, joulurauhan julistuksen kuuntelua, joulun tuoksuja ja rauhoittumista jouluun. :) Yhdessä olo ja hyvää mieltä! Tunnelmallista joulun ajan odotusta kaikille!
virpi.tornberg@netti.fi

tiiti66 (Ei varmistettu)

Joulun tunnelma tulee aattoaamun varhaisesta ylösnousemisesta ja kynttilänvalossa nautitusta riisipuurosta sekä kinkun `maistelusta`.

lentoemo (Ei varmistettu)

Joulussa parasta on kaikki valmistautuminen; lahjojen teko, kuusen haku, leivonta, odotus.... Itse joulussa odotan eniten aattoillan rauhoittumista; takkatulta, hyvää syötävää ja loistavaa seuraa sekä kiireettömyyttä.

NinaK (Ei varmistettu)

Joulutunnelma alkaa jouluvalojen laittamisesta ja unelmien jouluhetki tulee jouluaattoiltana, kun lapset ovat rauhoittuneet jo yöpuulle ja saamme puolisoni kanssa istua viettämään tunnelmallista iltaa takkatulen ääressä.

Kulta89 (Ei varmistettu)

Paras ja kaikkein ihanin jouluhetki on aattoaamuna herätä oman kullan kainalosta <3
kulta89@luukku.com

lumiere (Ei varmistettu)

Minä aloitan joulufiilistelyn jo elo-syyskuun vaihteessa. Eli todella hyvissä ajoin. :) Silloin katse alkaa etsimään punaisia kankaita ja päässä alkaa joulunodotus varoivaisesti taas nousta pintaan. Rauhassa ja ajan kanssa ilman kiirettä koti alkaa ensin mielessä ja sitten käytännössä muuttua joulutunnelmaan aina verhoista tyynynpäälisiin. Normaalisti hyvin hektinen arki pysähtyy joulun aikaan ja silloin on aika rentoutua. Lasi glögiä ja jouluherkut on parasta samalla, kun tekee itse postitettavat joulukortit ystäville ja sukulaisille. Joulu on minulle myös aikaa heittäytyä taas lapseksi ja unelmoida hassuja.

kangash (Ei varmistettu)

Joulun valmistelu alkaa yleensä marraskuun alussa jolloin ilmestyvät ensimmäiset jouluvalot ulos ja kynttilöitä lisätään sisustukseen. Joulussa parasta on yhdessä olo, rauhoittuminen sekä tietysti hyvä ruoka kauniisti katetussa pöydässä. Ja joulukoristeet ne ovat niin ihania <3

Okt78 (Ei varmistettu)

Jouluvalmistelut alkavat jouluverhojen vaihdosta ja siitä, kun kaivaa lasten joulukalenterit esille ja alkaa miettimään, mitä tonttu niihin tänä vuonna öisin piilottelee!

Joulun ehdoton must-juttu on oikeat elävät kynttilät joulukuusessa myöhään aattoiltana lasten mentyä nukkumaan. Vatsa täynnä jouluherkkuja ja joululaulut hiljaisena taustamusiikkina <3

ahle (Ei varmistettu)

Paras hetki joulussa on aatonaaton ilta; kun siivoukset ja lahjarumbat on hoidettu tai ainakin alkaa olla aika unohtaa loput jos jotain on jäänyt tekemättä. Meillä saunotaan perinteisesti aatonaattona, tunnelmallisesti kynttilänvalossa. Keitetään glögiä, laitetaan kinkkua uuniin, hiljennytään, vaihdetaan joululaulut jo railakkaista tunnelmallisempiin.. tunne siitä, että paras on vasta tulossa.

Pikku Mollin talo (Ei varmistettu) http://pikkumollintalo.blogspot.fi

Joulussa parasta on siihen valmistautuminen; leipominen, koristelu, piparkakkutalojen teko, pipareiden leivonta, kattauksen ja menun suunnittelu. Harvaa juhlaa rakennetaan viikkoja. Joulun huipentuma on rauhoittuminen perheen kanssa ja hyvä ruokä, myös eläimillä hyvä olla. Takan lämpö, kuusen tuoksu ja lämpöinen viltti. Paras joulu olikin myrskyn aikaan kun sähköt oli poissa useita vuorokausia, kynttilät loi valoa, leivinuuni lämmitti mäkin ja ruuan, talon väki nautti päikkäreistä, yhteisestä olosta ja kiireettömyydestä.

Ihanan tyylikäs blogi!

maikku67
Vihreitä unelmia

Rakastan joulua ja unelmien jouluhetkiä on useita, mutta paras niistä on ehkä aattoaamu, jolloin koti tuoksuu vastapaistetulta kinkulta ja kuusi kannetaan sisään ja koristellaan koko perheen voimin pyjamissa. Joulutunnelman tuovat kynttilät, takkatuli, lumi ja joulun tuoksut.

 

ensu (Ei varmistettu)

Joulun hetkistä parhain on myöhäiseen aattoiltaan ajoittuva käynti hautausmaalla. Tunnelmaa, rauhallisuutta ja hiven raitista ilmaa ja liikuntaa ja sitten paluu lämpimään, takkatulen ääreen, suklaan viereen, kirjan kanssa sohvan nurkkaan.

benque (Ei varmistettu)

Aattoaamu on joulun ajasta se paras. Aikainen herääminen, viimeisiä salaisuuksia pakettiin ja sitten puuron keittoon. Aikaa valmistautua ateriointiin ja yhdessä oloon. Kynttilänvaloa, ehkä aamusauna... ei sen suurempia suunnitelmia kuin `ajan kuluttamista´.

Tyttönen (Ei varmistettu)

Monen muun tavoin sanon minäkin joulun parhaaksi hetkeksi aattoaamun, siinä vaan on se oma tunnelmansa. Aattona on tapana herätä aikaisin ja silloin vielä tulee puuhailtua kaikkia jouluhommia ennen kuin pääsee kunnolla joulun viettoon.

snow_angel85@jippii.fi

Enkulii (Ei varmistettu)

Vähän jäi viime hetkeen osallistuminen, mutta ehdinpähän vielä kuitenkin. Minusta joulun ihanin hetki on aaton jälkeen ensimmäisenä joulupäivänä. Silloin on kaikki hössötys ohitse ja saa vaan olla ja rentoutua perheen kanssa kotona.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.