News

Fabulous Things

Silja Line järjestää facebook -faneille tilaisuuden päästä tutustumaan tarkemmin Serenaden uudistuksiin torstaina 13.3 klo 12-14 Olympiaterminaalissa. Siljan facebook -sivuilla on linkki, jossa voit käydä ilmoittautumassa tilaisuuteen. Viime sunnuntaina järjestettiin samanlainen tilaisuus Siljan kanta-asiakkaille, jossa kävin nappaamassa muutaman kuvan tiloista, joista en risteilyllä saanut otettua hyviä kuvia. Joten tässä on teille muutamia makupaloja uudistuksista, jos et pääse itse tutustumaan niihin paikan päälle. Ensimmäisissä kuvissa on suuren muutoksen kokenut Sunflower Oasiksesta. Uudesta kylpylästä löytyy nykyään kolme isoa poreallasta.

Uusi italialainen ravintola Tavolata tuo aivan uusia makuja laivan ravintolatarjontaan. Risteilyllä kävimme syömässä Tavolatassa, siitä kirjoitin enemmän tässä Travel -jutussa.

Laivan kaupat ovat saaneet aivan uuden ilmeen ja valikoima on laajentunut myös huippumerkkejen koruihin, aurinkolaseihin ja laukkuihin.

Laivan Commodore -hytit ja niihin kuuluva lounge on remontoitu raikkaammilla tekstiileillä ja muutamilla uusilla kalusteilla. Merihenkisen Commodore -hytin sisustuksen esittelin teille tarkemmin tässä Travel -jutussa.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.