Online Shopping

Fabulous Things

Olen jo kauan ihaillut Kelly Hoppenin tyyliä sisustaa. Hänellä on taito yhdistellä erilaisia materiaaleja, tekstuureja sekä elementtejä. Hänen sisustuksensa on aina ylellisiä sekä rauhallisia. Kelly Hoppenin vinkkejä makuuhuoneen sisustamiseen jaoin teille aikaisemmin tässä Inspiration -jutussa. Keräsin tähän Elloksen valikoimasta tuotteita, joilla saa luotua Kelly Hoppen tyylisin makuuhuoneen sisustuksen hieman edullisempaan hintaa. 

 

1. Pellavaiset koristetyynyt ovat tärkeä osa Kellyn sisustuskokonaisuuksia. Elloksen valikoimassa on saatavilla pellavakoristetyynynpäällisiä kolmea eri kokoa. Nämä koristetyynynpäälliset ovat alkaen 15,95€. Näihin koristetyynynpäällisiin voi halutessaan lisätä koristeeksi samettinauhaa tai helmiäisnappeja.

2. Pelkistetyt mutta pehmeät puuvillasatiiniset pussilakanat ovat kauniin petauksen perusta. Yllä oleva Lovisa-pussilakana on 35,95€. Tällä hetkellä pussilakanat ovat vielä 20% alennuksessa.

3. Silkkisillä koristetyynyillä petaukseen saadaan ylellistä ilmettä. Tässä Melissa-tyynynpäällisessä on 30% silkkiä ja hintaa vain 21,95€.

4. Kauniit ja ylelliset päiväpeitot viimeistelevät kokonaisuuden. Tämä silkkisekoitteinen Melissa-päiväpeitto 289€ on täydellinen valinta ylelliseen makuuhuoneeseen.

5. Kiiltävät ja hopean väriset sisustusesineet täydentävät hyvin Kelly Hoppen tyyliä. Tämä Ellos Homen lasijalkainen pöytälamppu 79€ tuo näyttävyyttä kokonaisuuteen.

6. Pellavainen helmalakana antaa petaukseen kontrastia ja tekee kokonaisuudesta viimeistellyn näköisen. Elloksen Fredika-helmalakana alkaen 159€ on tähän oivallinen valinta. Tätä helmalakanaa on saatavilla neljää eri kokoa.

Kuvat / www.kellyhoppen.com ja www.ellos.fi

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.