Shopping

Fabulous Things

Makuuhuoneen sisustuksen uusiminen tulee olemaan asuntomme seuraaava isompi projekti. Sänky on tietenkin tärkein osa makuuhuoneen sisustusta ja haluaisinkin erityisesti panostaa uuteen ylelliseen sänkyyn. Haaveissa onkin laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistettu Hästens -sänky. Laadukkaan sängyn hankinta on suuri rahallinen panostus, jonka valinta tulee tehdä huolella. Jos teillä lukijoilla on kokemuksia Hästens -sängyistä, niin kuulisin niitä mielelläni, jotta osaan tehdä paremmin päätökseni oikean sängyn suhteen. 

Kuvat / www.hastens.com

Kommentit

Anniina Vehv. (Ei varmistettu)

Hei! Oletko tykännyt noista Rivieran sivupöydistä yöpöytänä? Pohdin niitä juuri myös. Miten olet puhdistanut/hoitanut niitä?

Fabulous
Fabulous Things

Hei Anniina!

Kyllä olen ollut tyytyväinen Rivieran pöytiin. Ne ovat sopivan korkeat jenkki-sängyn parina. Ainut huono puoli on, että metallipinta naarmuuntuu ajan myötä jos sitä ei varo. En ole mitenkään erityisesti hoitanut niitä, pyyhkinyt kostella liinalla ja kiilottanut tarvittaessa. 

Nyt kumminkin haaveissa olisi vaihtaa pöydät peilipintaisiin lipastoihin, joissa olisi enemmän säilytystilaa. Jos päätän luopua näistä Rivieran pöydistä, olisitko mahdollisesti kiinnostunut ostamaan ne minulta? Laita minulle sähköpostia, jos pöydät kiinnostaa.

Kommentoi