Shopping

Fabulous Things

Tällä viikolla törmäsin tähän kuvassa olevaan tyylikkääseen metalliseen tarjottimeen H&M Homen osastolla. Tällä ostosreissulla tarjotin jäi vielä kumminkin hyllylle odottelemaan minua. Nähtyäni nämä H&M Homen syksyn inspiraatiokuvat, niin pakkohan tuo tarjotin on ostaa! Hintakin taisi olla vain alle 15 euroa. Tälle tarjottimelle voisi luoda näyttäviä asetelmia kynttilöistä, hajuvesipulloista, kukista yms... Syksyllä on tulossa myös tarjottimeen yhteensopivia kulmikkaita tuikkulyhtyjä ja kynttilänalusia. Nuo näyttävät myös todella tyylikkäiltä.

Metallinkiiltoa on tulossa syksyn mallistoon myös myös kullan ja kuparin sävyissä. Mielenkiintoa asetelmiin saadaan yhdistelemällä eri metallinsävyjä. Mikä metallinsävy puhuttelee teitä eniten?

Valikoimassa on jo tällä hetkellä kivoja hopeanvärisiä keraamisia purkkeja. Nämä voisivat näyttää myös hienolta sen metallisen tarjottimen päällä.

Myös syksyllä myyntiin tulevat metallireunaiset lasiset lippaat ja kehykset näyttävät mielenkiintoisilta. Löytyikö näistä uutuuksista jokin mieluinen tuote?

Kuvat / H&M press ja www.hm.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.