Travel

lo.jpg

Vaikka olen käynyt Lontoossa jo useamman kerran, useat ”perinteiset” nähtävyydet ovat jääneet käymättä läpi. Tällä reissulla päätimmekin ottaa asiaksi käydä muutamissa nähtävyyksissä. Heti aamusta suuntasimmekin kohti London Eye:ta. Emme olleet ostaneet lippua ennakkoon, joten menimme lipputiskille heti niiden avauduttua 9.30, näin vältyimme suuremmalta jonottamiselta. Heti aamusta jonoja ei juuri ollut ja saimme mentyä kierrokselle ilman jonottamista. Kierros maailmanpöyrässä kestää noin 30 minuuttia ja maksaa £19. 

lo1.jpg

lo6.jpg

London Eye -kierroksen jälkeen suuntasimme joen toisella puolella olevalle laiturille, josta lähtee useita eri jokilaivoja. Valitsimme laivan jonka määränpäänä oli Tower Bridge.  Ajattelimme, että olisi mukava tarkastella Lontoota hieman eri näkökulmasta ja ilma oli mitä mahtavin jokiajelulle. Yhden suuntainen laivamatka Towerille oli mustaakseni 9 puntaa.

lo2.jpg

lo3.jpg

Towerilta takaisin päin otimme bussilinjan 15, jossa kulkee museobusseja. Meitä onnistikin, sillä ensimmäinen saapuva bussi oli juuri museobussi. Näissä museobusseissa on ihanaa vanhanajan tunnelmaa ja niissä toimii edelleen erillinen rahastaja. Näitä museobusseja liikkuu ainoastaan linjalla 15 ja 9. Harmi, että en muistanut ottaa tästä yhtään kuvaa 🙁

lo4.jpg

lo5.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *