Travel

Fabulous Things

Sloane Square on muodostunut yhdeksi lempialueekseni Lontoossa. Sieltä löytyy kivoja ravintoloita sekä tietenkin ihania sisustusliikkeitä. Lisäksi meno on jotenkin rauhallisempaa ja rennompaa, kuin ydinkeskustassa. Seuraavan kerran halua yöpyä hotellissa, joka on aivan Sloane Squaren läheisyydessä. Onko teillä suosituksia? Sloane Squaresta löytyy tietenkin The White Companyn myymälä Symons Streetiltä, josta löytyy ihania kodintekstiilejä sekä naisten vaatteita. 

The White Companyn vieressä on Peter Jones tavaratalo, joka on samaa ketjua John Lewisin kanssa. Peter Jonesilla löytyy katutasosta laaja valikoima kodintekstiilejä ja muita kodin tuotteita.

Kiven heiton päästä Peter Jonesilta löytyy ostosalue Duke of York Square. Alueella on muutamia kivoja myymälöitä Zarasta Ted Bakeriin. Minulle ehkä tärkein myymälä kuitenkin on Zara Home, joka on sijoitettu kahteen kerrokseen :)!

Duke of Yorkin alueella on myös muutama kiva ravintola, joista löytyy mukavat terassit. Alueella sijaitsee myös Mess Galleryn ravintola/kahvila/baari, jonka iltapäiväteetä on kehuttu. Tällä kertaa emme kerenneet testata tätä, mutta seuraavalla kerralla täytyy ehdottomasti suunnata sinne!

 

Kommentit

Celina (Ei varmistettu)

Ihana toi toiseksi ylin kuva, rakastan tota kaakelia ja puun yhdistelmää :)

<a href="http://placefordreams.blogspot.com" rel="nofollow">Place for Dreams</a>

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Toi kauppa olisi muutenkin ihan sulle! Kuten nimikin "The White Company" sanoo, suurin osa tuotteista on valkoisia. Olethan vaaleiden värien ystävä sisustuksessa ;)

Kommentoi