Travel

DSC_1134.JPG

Matkabudjettimme ei ihan riittänyt yöpymään loisteliaassa hotelli Le Negrescossa. Halusimme kuitenkin hieman nauttia tästä viiden tähden hotellista, joten suuntasimme lounaalle hotellin ravintola La Rotondeen. Ravintola La Rotonde on kuuluisa erikoisesta sisustuksestaan. Ravintola on sisustettu karusellimaiseksi, jossa on kymmenkunta puista karusellihevosta. Osa karusellihevosista liikkuvat, kun nukke alkaa soittamaan posetiiviä. Katossa ja seinillä on kauniita koristemaalauksia ja keskellä ravintolaa on mahtava kristallikruunu.

DSC_1131.JPG

DSC_1141.JPG

DSC_1137.JPG

DSC_1149.JPG

DSC_1175.JPG

DSC_1159.JPG

Alkupalaksi suosittelen ehdottomasti Nizzan salaattia, joka melkein menisi myös pääruokanakin (17€). Pääruuaksi suosittelen myös merilahnaa (26€). Ranskassa jälkiruuaksi pitää tietenkin ottaa tarte tatin (10€). Ravintolassa on myös edullisempia päivän annoksia sekä menu-ehdotuksia. Tarkemmin ruokalistaan pääset tutustumaan tästä.

DSC_1164.JPG

DSC_1177.JPG

DSC_1162.JPG

Ravintolaan kannatta ehdottomasti tutustua erikoisen sisustuksen takia. Tällaisessa ravintolassa ei usein tule syötyä. Pöytä ravintolaan kannattaa varata etukäteen, sillä tämä on ehdottomasti yksi turistinähtävyys. Yllätyimme kuitenkin, että ravintolassa kävi myös paljon paikallisia syömässä.

DSC_1179.JPG

DSC_1123.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *