Travel

Fabulous Things

Yksi ehdoton nähtävyys Nizzassa on linnakukkula - Le Château. Meidän hotellin kattoterassilta oli suora näkymä linnakukkulan isolle vesiputoukselle. Hotellin esittelin teille aikaisemmin tässä Hotels -jutussa. Kukkulan päälle pääsee monella eri tapaa. Nimittäin ylös pääsee myös hissillä tai pienellä turistijunalla. Päätimme kuitenkin kävellä ylös kukkulalle, koska se oli hyvä vaihtoehto kaiken herkuttelun jälkeen. Lisäksi eri näköalapaikoilta sai otettua mahtavia kuvia eri puolelta Nizzaa. Portaat kukkulalle lähtevät vanhan kaupunkin perältä, missä rantabulevardi kääntyy kohti satamaa.

 

Näköalapaikoilta aukesi mahtavat näkymät Promenade des Anglaisin yli. 

Ennen kukkulan huippua on iso vesiputous, jonka juurella on mukava hieman viileentyä kuumana päivänä. Sen luona saa myös otettua hyviä valokuvia.

Kukkuloita laskeuduimme alas sataman puolelle, jotta näkisimme mahdollisimman paljon erilaisia maisemia. Satamassa pystyi ihailemaan hienoja veneitä, vaikka ne eivät ihan Monacon sataman veneiden tasolle yltäneetkään.

 

Kommentit

Mikko (Ei varmistettu) http://private-blend.blogspot.fi/

Mahtavia kuvia, ihana Etelä-Ranska! Toivottavasti teillä oli kiva loma!

Fabulous
Fabulous Things

Oli mitä mahtavin loma! Täytyy kyllä sanoa, että pala sydämmestä jäi sinne. Noissa maisemissa ei voi saada huonoja kuvia ;). Lisää matkakuvia on vielä luvassa...

mixed fuss

Todella kivoja kuvia Nizzasta! Tervetuloa huudeille uudemmankin kerran :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei Kat!

Kiitos :)! Noissa maisemissa ei voi muuta saada kuin hyviä kuvia. Tykästyin kyllä Nizzaan ja sen ympäristöön todella paljon. Pitää kyllä päästä joskus uudelleen!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.