Travel

Fabulous Things

Tässä tulee kuvasaldoa viime viikonlopun risteilyltä. Ilmat olivat mitä mahtavimmat, joten kannella olikin mukavaa nauttia kuplivaa ja seurata laivan lähtöä kohti Tukholmaa. 

De Luxe ei ole ehkä se paras sana kuvaamaan tätä hyttiluokkaa, mutta onhan tämä tilavampi hytti parivuoteineen mukavampi tapa matkustaa. Hytin sisustus ei ole kyllä enään tätä päivää. Plussaa tässä hyttiluokassa on, että hytissä on pieni jääkaappi, jossa on virvokkeita. Lisäksi tässä hyttiluokassa on mahdollisuus saada näköala merelle ja hintaan sisältyy erikoisaamiaiset.

Hötorgetilla sattui olemaan sunnuntaina kirpputori/markkinat. Tämä oli mukava yllätys, sillä meillä oli aikaa kierrellä torilla ennen kuin kaupat aukesivat. 

Koska viikonlopun teemana oli herkuttelu, otimme laivalla äyriäisvadin, joka piti sisäällään erilaisia rapuja, simpukoita, ostereita ja hummeria. Myös Tukholmassa herkuttelimme brunssin muodossa, siitä kerroin teille aikaisemmin tässä Travel -jutussa. Hieman tavallisemman lounaspaikkan Tukholmassa esittelin teille vuorostaan tässä Travel -jutussa.

Tukholman saaristo on kyllä niin kaunis ja sitä on niin mielenkiintoista tarkkailla laivan lähtiessä! Ruotsalaiset rakentavat kyllä mökkinsä mitä pienempäänkin saareen ;). Kauniina ja lämpimänä iltapäivänä vesillä riitti veneilijöitä.

 

Kommentit

Mikko (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Ihania kuvia! Kyllä tuollainen minireissu piristää kummasti. Pitäisi ehdottomasti käydä itsekin pitkästä aikaa tuolla. Kävittekö Pradalla?

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos Mikko! Irtiotto arjesta tekee kyllä aina hyvää. Tukholma on vielä niin inspiroiva paikka! Sunnuntaisin kaikki liikkeet ei ole auki, joten tuo Prada jäi tällä kertaa väliin... Mutta sehän tarkoittaa, että sinne pitää mennä uudestaan ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.