Travel

Fabulous Things

Silja Serenade on palannut remontin jälkeen liikenteeseen uudella raikkaalla ilmeellä. Ensi viikolla olisi tarkoitus mennä tutustumaan näihin uudistuksiin tarkemmin, mutta tässä tulee muutama maistijainen siitä mitä risteilyllä on odotettavissa. Commodore-hyteissä uusi ilme saatu vaihtamalla kaikki tekstiilit ja osa kalusteista. Valittavana Commodore-hyteissä on kaksi erilaista värimaailmaa, rauhallinen beige-valkoinen tai merellinen sini-valkoinen. Myös Commadore-hytteihin kuuluva oma lounge on remontoitu uutta linjaa mukaillen. Laivalle on rakennettu myös kolme uutta Junior-sviittiä.

Suuri muutos on tapahtunut kannella sijaitsevassa kylpyläosastossa Sunflower Oasiksessa. Vanha allasosasto on kokonaan poistettu ja tilalle on rakennettu raikas uusi kylpyläosasto.

Myös shoppailijat on otettu huomioon uudistuksissa nimittäin laivaan on rakennettu Luxury-kauppa, jonka valikoimaan kuluu mm. Guccin ja Kenzon koruja, Furlan ja Versace Jeans laukkuja sekä merkkiaurinkolaseja. Myös Tax Free on muuttunut Tax Free Superstoreksi ja uudella ostosmaailmalla on nelijöitä jopa 1115m2!

Suuri muutos tapahtunut myös ravintoloissa ja laivalle on rakennettu uusi italialainen ravintola Tavolata. Myös Buffet on saanut raikkaan uuden ilmeen.

Odotan innolla päästä tutustumaan uudistettuun laivaaan ja päästä nauttimaan uudistetusta Commodore-hytistä. Mitäs piditte uudistuksista? Saako tämä uusi ilme suuntaamaan teidän lähiaikoina Silja Serenadelle?

Kuvat/ Silja Line / Facebook

Kommentit

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Näyttää lupaavalta, pitäisi ehkä mennä testaamaan tuo uudistus! Hauskaa matkaa, mahtavaa!

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos Mikko!

Odotan kyllä paljon tuota hemmottelulomaa! Ensimmäistä kertaa pääsee tutustumaan tuohon Commodore-hyttiluokkaan. Kivoja uudistuksia siellä on kyllä tapahtunut, toivottavasti vastaavat odotukisia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.