Travel

DSC_2141.JPG

Pitkä ihana viikonloppu Tukholmassa on takana ja nyt on matkaraportin aika. Lentomme Tukholmaan oli perillä jo seitsämän aikaan aamulla, joten suuntasimme suoraan lentokentältä Clarion Sign hotelliin aamiaiselle ja sen jälkeen hotellin yhteydessä sijaitsevaan Selma City Spahan.

DSC_2111.JPG

Aamiainen Clarion Sign hotellissa tarjoillaan ravintola American Tablessa. Tämä ravintola oli meille jo entuudestaan tuttu, sillä viime Tukholman risteilyllä kävimme ravintolassa brunssilla. Tästä American Tablen brunssista voit lukea lisää tästä Travel -jutusta.

DSC_2118.JPG

DSC_2145.JPG

DSC_2131.JPG

Selma City Spa sijaitsee Clarion Sign hotellin katolla. Kattoterasilla sijaitsee pieni lämmitetty uima-allas, joka on käytössä myös talvikuukausina. Uima-altaan ympärillä on muutamia aurinkotuoleja ja löhöilysohvia. Terassi on kokonaisuudessaan varsin pieni, joten sinne kannatta suunnata heti aamusta, jos haluaa hyvän auringonottopaikan. Koska hotelli sijaitsee pienen matkan päästä rautatieasemasta, suurin osa näkymistä on rautatiekiskoille päin.

DSC_2127.JPG

DSC_2137.JPG

DSC_2134.JPG

Ihan edullisemmasta päästä tämä Selma Spa ei ole, nimittäin kesäkuukausina sisäänpääsy on jopa 495 kruunua. Tämä hinta on minusta kyllä aivan liian kallis! Kuitenkin ei-sesonkiaikoina tänne on hyviä tarjouksia esim. aamiainen + spa kahdelta hengeltä 695 kruunua. Myös brunssista ja spasta löytyy oma tarjous. Näistä tarjouksista kannattaa kumminkin tarkistaa milloin nämä ovat voimassa. Lapset ovat sallittu spahan vain tiettyinä kellon aikoina, joten tämä kannattaa myös tarkistaa, jos matkustaa perheen kanssa. 

DSC_2143.JPG

DSC_2146.JPG

DSC_2158.JPG

Spasta löytyy myös rentoutumishuone, jossa on tarjolla raikasta vettä ja hieman hedelmiä. Tänne on mukava tulla rentoutumaan uimisen ja saunomisen jälkeen. Saunasta on myös mukavat näköalat Tukholman kattojen yli. Sauna on muuten unisex, joten pariskunnatkin pääsevät saunomaan yhdessä. Selmassa on ostettavissa myös erilaisia kauneushoitoja ja hierontaa.

DSC_2161.JPG

DSC_2177.JPG

DSC_2186.JPG

 

koti sisustus ruoka-ja-juoma matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *