Travel

DSC_2567.JPG

Tukholman matkalla oli yksi ravintola, jossa ehdottomasti halusin päästä käymään. Ravintola Himlen sijaitsee keskeisellä paikalla Södermalmilla osoitteessa Götgatan 78. Ravintola sijaitsee rakennuksen 25. kerroksessa, joten sieltä on todella hienot näkymät ympäri Tukholmaa. Valitettavasti ravintolan ruokasali oli suljettu kesän ajaksi, mutta ravintolassa on myös mahdollisuus ruokailla myös loungen puolella. Lounge ja baari sijaitsee itseasiassa vielä kerroksen ylempänä 26. kerroksessa. Loungeen kävellään rappuset ylös, joista avautuu jo todella mahtavat näkymät Götgatanin yli. 

DSC_2589.JPG

DSC_2552.JPG

Loungen ja ruokasalin menut poikkeavat hieman toisistaan. Loungen menun löydät tästä ja ruokasalin tarjontaan vuorostaan voit tutustua tarkemmin tässä.

DSC_2577.JPG

DSC_2562.JPG

Loungen sisustus oli yksinkertainen mutta viihtyisä. Ravintolan nettisivuilla olevissa kuvissa lounge sisustus on vielä vaalea, mutta vuosien varrella sisustus on vaihtunut tummemmaksi. Nyt sisustuksen päävärit ovat ruskean ja harmaan eri sävyt. Saimme todella mukavan pöydän ikkunanurkasta, josta avautui näkymät eri suuntiin Tukholmaa.

DSC_2572.JPG

DSC_2558.JPG

DSC_2584.JPG

Ruoka ravintolassa on mutkatonta mutta herkullista. Kala-annos oli visuaalisesti todella kauniin näköinen!

DSC_2574.JPG

DSC_2588.JPG

DSC_2582.JPG

DSC_2551.JPG

Samassa rakennuksessa sijaitsee myös pieni ostoskeskus Srapan. Ostoskeskuksesta löytyy sisustuksesta kiinnostuneille Selected by R.O.O.M ja Habitat. ROOMista löytyy kaikkea pientä kivaa kotiin Nicolas Vahen ruokatarvikkeista La Bruketin tuotteisiin. 

DSC_2536.JPG

DSC_2543.JPG

DSC_2545.JPG

DSC_2549.JPG

 

koti sisustus ruoka-ja-juoma matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *