Travel
Palataan hetkeksi vielä Pariisiin! Viikonloppuisin Pariisissa erittäin suosittuja ovat erilaiset brunssit ja ajattelin vinkata teitä yhdestä hieman erityisestä brunssista. Nimittäin miltä kuulostaa seuraavat alkupalat: Seabass & salmon tartar, papaya & shrimps salad, beef carpaccio, chicken & soja salad, salmon in sashimi style. Nämä alkupalat löytyvät ravintola Bonin brunssibuffetpöydästä, jota tarjoillaan joka sunnuntai klo. 12-14. Tarkemmin koko menuun voit nähdä täältä. Brunssilla hintaa on 42€, mikä on minusta varsin kohtuullinen hinta ottaen huomioon ruokavalikoiman.
Ravintola on suhteellisen iso ja se koostuu monesta eri osiosta. Kuvassa on ravintolan kirjastohuone, johon tunnelmaa tuo hauska kirjahyllytapetti. Ravintolan sisustus on muutenkin varsin leikkisä ja monimuotoinen. Ravintolan sisustus onkin Philippe Starckin käsialaa. Muihin ravintolan tiloihin pääset tutustumaan tässä.
Pöytämme oli takkahuoneessa, jonka sisustuksessa oli näyttäviä yksityiskohtia. Keskellä huonetta on kaunis valkoinen kristallikruunu mutta samasta tilasta löytyy myös iso sarvikuononpää, takanreunus sekä pehmustettu kahden hengen ruokasyvennys. Tarkempia kuvia ruokasalista en valitettavasti saanut koska paikka oli aivan täynnä.
Myös jälkiruokapöydän tarjonta on varsin laaja. Itse keskityin tuhdin ruokailun jälkeen raikkaisiin hedelmiin ja vanukkaisiin. Brunssi tuntui olevan varsin täynnä, joten pöytävaraus kannattaa tehdä sinne ajoissa. Pöytävarauksen saat tehtyä kätevästi täällä.
Pääruokasalissa on huomattavasti ylellisempi tunnelma. Näyttävät tuolit antavat mukavan lisän sisustukseen. Ravintolasta löytyy myös varsin tilava tupakkahuone, joka on sisustettu myös varsin tyylikkäästi.
Ravintola Bon sijaitsee pienen kävelymatkan päästä Eiffel -tornista, joten nämä kaksi kohdetta kannattaa suunnitella samalle päivälle.