Travel Details

Fabulous Things

Ostin itselleni joululahjaksi Guccin toilet-laukun, kuten kerroin teille tässä New In -jutussa. Nyt minun matkavarustukseni alkaa olla lähes täydellinen. Vuosien varrella olen kerännyt samasta GG-kanvaasista matkakassin ja IPad-kotelon. Samaan sarjasta minulta löytyy myös jo vuosia sitten ostettu vyölaukku, jonka esittelin paremmin tässä Wardrobe Treasures -jutussa.

Matkavarustustani täydentää Repeatin pehmeä ja lämmin cashmere-matkasetti. Matkasetti pitää sisällään silmälaput ja huovan. Tämä matkasetti oli todella hyvä löytö Stockmannin alesta. Matkasettiä esittelin tarkemmin tässä New In -jutussa. Tämä koko matkavarustus lähtee mukaan, kun reilun viikon päästä suuntaamme kohti Osloa. Lennämme aikaisella aamukoneella, joten torkkuhuovalle ja silmälapuille todellakin on tarvetta.

 

Kommentit

Katsku (Ei varmistettu)

Löysin tämän upean blogisi tänä aamuna ja olen jo nyt aivan koukussa. Tässähän onkin nyt hyvää aikaa joulunpyhinä kahlata koko blogi läpi :) Upeita kuvia, hienoja löytöjä, ihana värimaailma; ja olen vasta selaillut pari sivua new in osastoa.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Katsku!

Tervetuloa blogiini :)! Kiitos kauniista kommentista, se piristi mukavasti päivääni. Toivottavasti viihdyt blogini parissa jatkossakin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.