Weekend style

iPhone 067.JPG

Kävimme viikonloppuna katsomassa elokuvissa paljon puhutun The Great Gatsbyn – Kultahatun. Kävimme katsomassa 3D-version, joka oli minulle ehkä vähän liikaa. Olen ehkä vanhanaikainen mutta uskon että 2D-versio olisi ollut minulle nautittavampi elämys. Elokuva oli varsin viihdyttävä, vaikka elokuva lepää aika paljon visuaallisen ilmeen varassa. Ehdottamasti täytti kaikki elokuvalle annetut odotukset, suosittelen!

Helsingin Keskuskadulle on pystytetty elokuvaan liittyvä ”The Summet of Gatsby” -valokuvanäyttely. Valokuvanäyttelyssä on 31 kuvaa elokuvasta ja elokuvan mahtavasta pukuloistosta. Oscar-palkittu pukusuunnittelija Catherine Martin on suunnitellut pääasiallisesti elokuvan puvustuksen. Hänen apujoukkoinaan suunnittelemassa pukuja on ollut Miuccia Prada sekä Brooks Brothers. Elokuvan korut ovat Tiffany & Co:lta. Valokuvanäyttely on nähtävillä 26.5 asti.

iPhone 069.JPG

iPhone 073.JPG

Stockmannin kulmassa sijaitseva One Tiny Champagne Bar on muuttunut ”The Great Gatsby Champagne”-baariksi. Baarissa voi aistia elokuvan tunnelmaa sisustuksen ja drinkkien muodossa. Baarissa on myös nähtävillä neljä elokuvassa nähtävää loisteliasta juhlapukua. Pukuja voi ihastella baarin näyteikkunassa.

iPhone 064.JPG

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *