Weekend style

Fabulous Things

Viikonloppu oli täynnä mukavia tapahtumia. Eilen vietin sunnuntaita Private Blend -blogin Mikon järjestämässä blogi-brunssilla ravintola Aliassa Mustikkamaalla. Ravintola on todella viihtyisä ja ruoka erittäin hyvää. Brunssiin pääset tarkemmin tutustumaan tästä. Kiitos Mikko kutsusta!

Itse en paljon tuolla kuvaillut, joten parempaa kuvasaldoa voi tarkastella muiden brunssille osallistuineiden mahtavista blogeista, joten käy tutustumassa näihin:

Baggmiss

Daydreaming

Hattaraa

Lili's

Luksusta arjessa

Pientä kotoilua

Place for Dreams

Sara.S

Spark whit me

Tyylialkemisti

Kommentit

Sara S.

Kiitos seurasta vaikka emme ehtineet kovin paljon jutella, ensi kerralla sitten. Päivä oli todelaa upea niinkuin paikkakin.

Sinun blogisi on todella upea !!! Ihastuin ostamaasi silkki peittoon, todella tyylikäs. Täytyykin kurkata Elloksen sivuille :)

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos samoin, ensi keralla sitten tutustutaan paremmin :)

Kiitos! Kiva kuulla, että olet löytänyt jotain mielenkiintoista luettavaa blogistani. Tuo silkkipäiväpeitto oli kyllä kiva löytö. Elloksen valikoimasta tosiaan löytyy kivoja juttuja Himlalta ja ZaraHomelta. Lisäksi siellä on aina hyviä alennuksia, nytkin pääsin hyödyntämään hyvän alen tuohon peittoon. Pitää vielä hetki odottaa tuota peittoa sillä sen toimitusaika oli vasta heinäkuussa :(

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos samoin! Seuraavalla kerralla voin osallistua järjestelyihin, jos on tarvetta. Hyvää juhannusta ja kesää!

Kommentoi