Weekend style

Fabulous Things

Menin vahingossa muuttamaan tämän jutun tietoja, joten se hyppäsi uudeksi jutuksi. Joten tässä tulee hieman kertausta muutaman viikon takaa...

Viime sunnuntaina suuntasimme ystäväni johdattamana aamupalalle hieman erikoisempaan paikkaan, nimittäin Kalastajatorpan tennisklubille. Tällä kertaa tennismailat jäivät kotiin ja keskityimme vain syömiseen. Aamiaisella oli tarjolla perinteisiä aamiaistarvikkeita, kuten jogurttia, mysliä, hedelmiä, leipää, leikkeleitä, kanamunia ja vihanneksia.

Aamiaisen sai nauttia rennosti ulkoterassilla mukavasti isoilla sohvilla löhöten. Syömisen lomassa pystyi seurata kuin muut jaksoivat hikoilla tenniskentällä. Ehkä itsekkin pitäisi seuraavalla kerralla käydä pelaamassa ensin tennistä ja sitten siirtyä vasta ruokapöytään ;)

Kuulin myös, että koko tämän tennisklubin voi vuokrata omaan käyttöön. Täällä olisi ihana järjestää isot kesäjuhlat, sen verran houkutteleva oli klubin iso terassialue!

 

Kommentit

Mikko (Ei varmistettu) http://private-blend.blogspot.com/

Mahtavaa! En ole edes ajatellut tuollaista vaihtoehtoa aamiaispaikaksi! Ja ilman muuta kuntoilun voi jättää muille ;)

Fabulous
Fabulous Things

Hei, 

Minulle paikka oli ihan uusi tuttavuus, onneksi ystäväni kutsui meidät sinne. Vähän kyllä tuli huono omatunto, vain katsoa muiden urheilua ja itse syödä pullaa vieressä. Ehkä seuraavalla kerralla itsekkin tarttuu mailan varteen. Olit muuten löytänyt ihanan uuden laukun reissusta!

Bananana (Ei varmistettu)

Näyttääpäs tosi kivalta paikalta :) Itsekin tenniskesää viettävänä on pakko kysyä, että mitä aamiainen tuolla maksoi?

Ja btw hassua, että asuin pari vuotta ihan tuossa naapurissa vailla pienintäkään hajua, että tuommoinen paikka löytyy vierestä!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Bananana!

Aamiainen taisi olla jotain 10 euron luokkaa. Kannattaa käydä tutustumassa paikkaan! On kivaa kun Helsingistä löytää aina jotain uusia paikkoja, missä ei ole vielä käynyt.

Kommentoi