Weekend Style

Fabulous Things

Viikonloppuna jatkoimme Pariisin loman suunnittelua. Virittäydyimme tunnelmaan nauttimalla ranskalaisia juustoja ja viiniä. Päätimme tutustua myös Helena Petäistön kirjoittamaan matkakirjaan. Lainasimme myös kasapäin erilaisia matkaoppaita kirjastosta, joiden parissa kului perjantai-ilta rattoisasti.

Takanreunuksen päälle tunnelmaa luomaan sijoitin kynttilöitä Sia Homen harmaisiin kristallisiin kynttilänjalkoihin. Harmaaseen pyöreään maljakkoon sijoitin kimpun valkoisia ruusuja. Näissä tunnelmissa oli mukava aloittaa viikonlopun viettäminen.

Koira oli hyvin tietoinen rahin päällä olevasta tarjoilusta ja pöyri ahkerasti rahin ympärillä.

 

Kommentit

KristinaS (Ei varmistettu)

Oi, matkan suunnittelu on kyllä ihan parasta :)!

Meillä on muuten viime syksynä hankittu Mondon Pariisi-matkaopas (2012 painos), se joutaa kyllä lainaan jos haluat. Mun mielestä nuo Mondon matkaoppaat on aika hyviä, niistä on saanut paljon kivoja vinkkejä, ja myös paljon historia- ja taustatietoa eri paikoista ja alueista.

Fabulous
Fabulous Things

Hei KristinaS!

Ollaan kahlattu jo aika monta opasta läpi mutta tuo Mondon opas on vielä lukematta. Onneksi tässä on vielä kuukauden päivät aikaa suunnitella matkaa. Tuntuu vain, että kaikkea ei ihan kerkeä tehdä mitä haluaisi. Jää ainakin kohteita seuraavaakin reissua varten ;)

KristinaS (Ei varmistettu)

Tiedän tunteen! Meilläkin jäi syksyllä monta kohdetta näkemättä - mm. Versaillesiin haluaisin ehdottomasti joskus, mutta se olisi vienyt matka-ajastamme kokonaisen päivän joten se jää seuraavaan kertaan. Onneksi Pariisi on lähellä ja sinne on helppo matkustaa uudestaan, niin ei ole pakko nähdä kaikkea kerralla. Ihanaa on myös vaan istuskella rauhassa kahviloissa tai kävellä puistossa, katsella maisemia ja ihmisiä ja nauttia pariisilaisesta tunnelmasta!

Sisustelija (Ei varmistettu)

Sinulla on todella tyylikäs blogi ja hyvä sisustajan silmä. Herää tunne, että asuuko taloudessasi yhtään naisväkeä? Sisustuksesta "paistaa" maskuliinisuus aika hyvin.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Sisustelija!

Kiitokset kohteliaisuuksista! Oikeassa olet, koko sisustus on miehen kädenjälkeä.

Kommentoi