15. & 16.

1_12.jpgSateinen vapaapäivä koirien kanssa.

Otin eilen käyttöön lenkkarit ja kävin miehen ja koiruuksien kanssa pitkästä aikaa kunnon kävelyllä. Ihanaa. Valitsin hupparin tämän päivän vaatteeksi. On vaikea keksiä enää mitä todella tarvitsisin. Joku neule ja lisää alusvaatteita tulee ekana mieleeni. Kuvittelin, että näitä vaatteita tulisi otettua innolla vähintään sinne jouluun saakka. Kuitenkin uskon, että vielä pari viikkoa tulee valittua todella tarpeellisia kappaleita ja sen jälkeen päiviä voi jäädä väliin. En halua ottaa vaatteita käyttöön vain siksi, että minulla on siihen mahdollisuus vaan haluan kokea todellista tarvetta niille.

Mietin tänään, mitä tästä kaikesta taahdon säästää. Listalle pääsee ainakin seuraavat asiat.

  • Kaikki nahkatakit
  • Hatut
  • Kaikki nahkakengät
  • Kaikki paljetti takit & liivit

En oikein usko tarvitsevani tai kaipaavani oikein muuta niin kovasti kuin ylläolevia vaatteita jo otettujen lisäksi. Muutama mekko ehkä tarttuisi mukaan, mutta niissäkään ei minulla taida olla mitään ehdotonta suosikkia.

Aika musta-harmaalta tuo paletti näyttää. Se ei kyllä juurikaan yllättänyt, kun töissä läträä värien kanssa, on musta turvallinen valinta. Meidän äijällä oli pakottava tarve päästä kuvaan. Siirsin sen kaksi kertaa pois, mutta tuohon se tukki joten olkoon nyt siinä. 🙂

1_11.jpg

 

muoti trendit meikki uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *