Äidit on parhaita. Mut sehän me jo tiedetään.

 

Ihana äiti tuli auttamaan tytärtään vaatekaaoksen keskellä. Tavaraa lensi armotta Ikea kassiin, josta lajittelen osan vaatteista suoraan kirpparille ja osan kierrätykseen. (Tietenkin pelastin muutaman lempivaatteen jotka ovat ns. aarteita. Mieheni liian pieneksi pesemä villapaita ja ikivanha Iron Maiden t-paita joka on hieman kittanahko.) Loput käärimme yhteistuumin pusseihin. IMG_0981.JPG

Eilen pakettiin menneet pikkumekot vielä somassa rivissä. Sinne ne nyt painuvat. Kuukausiksi vaatetaivaaseen odottelemaan tuomiotaan. 

IMG_0985.JPG

8 jätesäkillistä on täyttynyt parissa tunnissa. Olen lajitellut pikaisesti vaatteita pinosta toiseen ja yrittänyt miettiä, mitä käytän usein, mitä tietyissä tilanteissa ja mitä en juuri koskaan. Pikaisesti siksi, että toimisin hetken mielijohteesta, jolloin uskon valitsevani paljon käyttämäni vaatteet. Ehkä. Mies kierteli kauempana ja yritti näyttää tekeväiseltä, jottei häntä vain kiskaista mukaan taivaaseen. Äidin yhteenveto oli, että pelkillä housujen yhteisarvolla olisin saanut karibian matkan ja vielä henkareissa olevat discohile paidat riittäisivät sellaisen yökerhon perustamiseen, jossa ovella saa pukea lainavaatteet niskaan. Höh.

Olen pinonnut eilen ensimmäisten viikkojen välttämättömyyksiä ja yrittänyt miettiä kalenteriani, että mitä tulen lähiaikoina tarvitsemaan. Paljon on vielä hommaa, mutta olisipa jo lauantai! En malta odottaa, että pääsen aloittamaan!  

Ihana Grimes tahdittaa äiskän pakkailua, mies otti kuvia -itse teen etätöitä koneella, mahtava kun on tukijoukkoja auttamassa projektin kanssa! <3

 

*Muokkasin tekstiä, oli jäänyt yksi sana liikaa kaiken keskelle..

muoti trendit ystavat-ja-perhe hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *