Ihana kevät ja Dubain matka

Ihana kevätaurinko pilkottelee pikkuhiljaa enemmän ja enemmän. Keväinen auringonpaiste saa aikaan hymyn, pahin on jo takana ja kesä edessä. Toki loskakelit ja kuran määrä vihastuttavat, mutta myös ihastuttavat kun asfaltti paljastuu loskan alta. Itse olen täysin kesäihminen, voisin kuvitella eläväni ainaisessa kesässä ihanien biitsien äärellä.

Otin pienen varaslähdön aurinkoenergian tankkaamiseen ja kävin lataamassa akkuja Dubain auringon alla, ihana paikka. Dubain matka tuli hyvin nopeasti, vaikka ennen lähtöä ehdin siitä jo viikkoja haaveilla. Kuitenkin muutamia tunteja ennen lähtöä tajusin, että matkalaukkukin pitää vielä pakata. Muutaman raivokkaan jumppaliikkeen ja hikipisaran jälkeen matkalaukku oli saatu pakattua ja matka kohti Arabiemiraatteja sai alkaa.

 

20170209_114047.jpg

Dubai on matkakohteena ihana, samassa paketissa tulee niin kaupunki- kuin rantalomakin – kätevää. Näin talviaikaan kaipaan eniten Aurinkoa ja lämpöä, ja sitä Dubaissa oli onneksi riittämiin.

20170210_174750.jpg

Burj Khalifan korkeus on kyllä mahdoton, niskat ympäri sitä sai tuijottaa ja silti se vaan jatkuu kohti taivasta 🙂 

 

20170208_211829.jpg

Dubain muutkin rakennukset kyllä kohosivat kohti korkeuksia ja yöaikaan valot olivat näyttäviä.

 

20170210_182427.jpg

Ostoskeskukset ovat toki myös suuria, niinkuin kaikki muukin Dubaissa. Onneksi kahviloita ja kuppiloita löytyi riittämiin ja miespuolinen kanssamatkustaja pääsi välillä huilaamaan shoppailun lomassa.

20170208_162206.jpg

Dubaissa on myös Victoria’s secret, ei voi muuta sanoa kuin rakkaus <3 (ja lompakko sanoo hui)

Dubain matka tuli nopeasti, mutta myös meni ohitse aivan liian nopeasti. Kotiin palattuani aloinkin jo suunnittelemaan seuraavaa reissua 🙂

Ihanaa kevättä,

~J

hyvinvointi mieli hyva-olo matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *