Helmat korviin Pariisissa - oui!

Fitness Führer

Tänään tuli vastaan maailman ehkä siistein juttu! Nyt on pakkopakkopakkoPAKKO päästä Pariisiin!


Uusimmassa Fit-lehdessä oli nimittäin pieni juttu siitä, että Pariisin Paradis Latin -cabaree järjestää puolitoistatuntisia can-can-treenejä. JOO! Hinta on tönköhkö 95 euroa, mutta Fitin mukaan siihen kuuluu kampaus, meikki ja lainahame. Alkulämppä tehdään cabareen vakitanssijoiden seassa ja kavaljeeritkin tulevat talon puolesta. Koivenheiluttelun jälkeen on lämpiössä tarjolla samppanjaa. Aivan mieletöntä!Kuva kabareen sivuilta.


Koska olen musikaalihullu ja wannabe-showgirl, on minun päästävä tuonne. Ehdottomasti, tämähän on suorastaan lapsuuden unelmien täyttyminen! Hiukan vaan pelottaa, että riittääkö kielitaitoni (ei), ja se että miten vihaisia ranskalaiset ovat, kun eksyn rivistä ja jalka ei nouse kovin korkealle. Viimeksi ehdin olla Nizzassa noin viisi minuuttia ennen kuin natiivi linjurinkuljettaja otti tehtäväkseen ojentaa minua ensin verbin aikamuodosta ja sen jälkeen sen oikeasta lausumistavasta. Can-can-kurssilla opettava "monta tanssijasukupolvea kouluttanut" Marie-Laure ei ehkä päästä minua yhtä helpolla kuin kyseinen bussikuski....


Ihan sama, olen valmis ottamaan riskin!


 


P.S. Helpommin toteutettavan ja rutkasti edullisemman vaihtoehdon tarjoaa Etnofitnessin Show goes Cabaret -tunti, jolla pitäisi päästä säärtä sätkyttelemään. Jos sinulla on Ticket Mind&Body -kortti, pääset Etnofitnessiin yhdelle ilmaiselle kokeilutunnille. Nyt ongelma enää onkin, valitako tuo cabaret, Bollywood & Bhangra vai SpicyBelly®, jossa "käytetään esimerkiksi meneviä arabialaisia ja turkkilaisia pop-kappaleita", ja niitähän parempaa musiikkia ei paljoa löydykään!


***


Can you can-can? Find out at Cabaret Paradis Latin in Paris: they organize can-can courses. Course fee 95 euros include 1, 5 hours of training and a skirt for use, with your hair and make-up done.

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Lisään tänne kommentteihin, että jos ranska taipuu paremmin jalka, tai edes sinne päin, on esmes tässä kiva testissä-juttu ko. kurssista http://sweet-paris.over-blog.com/j-ai-test%C3%A9-l-atelier-french-cancan 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.