Ihminen törmää todellisuuteen

Fitness Führer

Tiedättehän tämän meemin?

En tiedä mistä lie alunperin, nappasin tämän täältä.

Niin totta! Matkoilla ollessa yritettiin ottaa kivoja (lavastettuja) juoksukuvia blogia varten. Eihän siitä mitään tullut. Mutta minulle tuli aika tuon meemin kaltainen olo.

Nimittäin tältä haluaisin näyttää kun juoksen:

Valitettavasti en tiedä, kuka kuvassa on (otin sen täältä), eikä kyseessä ehkä ole edes juoksija. En tunne yleisurheilua, mutta kuvassa näkyy jotain, mikä ehkä on kolmiloikka-alunen tai vastaava?

ja tältä oikeasti näytän:

Katson paremmaksi poistua kuvasta mahdollisimman nopeasti. Paitsi että en todellakaan oikeasti juokse noin vaan töpöttelen hitaasti eteenpäin, vrt. esim. tähän.

On tuossa vähän tekemistä vielä.

***

Picture above: this I wish I'd look when I run. Picture below: This is how I actually look. Well, almost. I really not do those big leaps and normally I run in the snow, not at the beach on sunset...

Kommentit

Eilisen lupaukset

Näin äkkiseltään veikkaisin, että olisi juoksuja (tai sitten se vaan lämmittelee tm.). Kädet on niin lähellä kroppaa olkavarsista ja kämmenet rennosti koukussa + kyynärvarsi kiertyy kehon eteen eikä nouse (melko suorana) ylös. 

Mutta liikutatko oikeasti noin paljon käsiäsi? Oma tyylini on lähinnä hiipivä, ja lenkillä yritän minimoida käsien(kin) energiakulutuksen, minkä vuoksi ne ei paljon kehosta irtoa. Sulla on todella lennokkaat kädet.

FFFifi
Fitness Führer

Hahaa, en todellakaan liikuta! Toi on ihan kokonaan lavastettu otos :D Luulen, että tuossa itse asiassa loikin, mikä on sekin aika masentava ajatus, sillä mikä loikka tuommoinen muka on.

Oikeasti juostessa mulla on sama, pyrin minimoimaan kaiken muun liikkeen paitsi jalkojen hiissauksen. Oli mulla sellaisiakin kuvia, missä juoksin oikeasti, mutta ne näytti suunnilleen siltä, että seisoisin paikallani :D

Eilisen lupaukset

Hahaa, ihanaa että jollain muullakin on samoja ongelmia! Siis että kuvittelee että näyttää menevältä (usein en edes kuvittele, koska vauhtini on pääasiassa etanamatelua), ja sitten kun näen itseni (reippaammassa vauhdissa) jostain varjosta tai heijastuksena, niin se pettymys on suuuuuri!

Ehkä itsetunnolle pahinta on pikajuoksuharjoituksen kuvaaminen. Toki mielikuvassa se polvi nousee näppärästi korkealle, ja sitten kun näen itseni videolta, niin.... voi pettymys.

FFFifi
Fitness Führer

Mä olin kerran positiivisesti yllättynyt, puoliso oli kuvannut maratonilla musta videota, ja olin ihan hyvässä asennossa siinä. Olin ihan varma että olen täysin lötkönä mutkalla, mutta näköjään en. Vauhti tosin oli tyyliä ikäihminen päiväkävelyllä.

Mitään tankovideota tms. en todellakaan kestä itsestäni katsoa, ja muita juoksuvideoita ei onneksi ole, en halua tietää :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.