Kerro nopea Tampere-vinkki (+ toimitus tykkää iih!!!)

Fitness Führer

Suuntaan huomenna Tampereelle, jota en tunne. Enkä ole siellä kuin muutaman tunnin, joten mitään ihmeellisyyksiä en ehdi puuhata. Kerro siitä huolimatta, minne kannattaisi keretä, esimerkiksi syömään olisi hyvä päästä. Viimeksi kun kävin Tampereella söin Hesburgerissa (koska oli kiire enkä löytänyt muutakaan paikkaa), nyt kokeilisin hyvin mieluusti jotakin toista vaihtoehtoa!

Pääpläni on siis mennä katsomaan Pole Debutia ja tietysti tsemppaamaan oman koulun tyttöjä. Tämän lisäksi aion piipahtaa Piruetissa (josta saa tapahtuman ennakkolipulla -20% alennuksen!). Liikuskelen siis pääasiassa rautatieaseman, Piruetin ja Tampereen ylioppilastalon muodostamassa kolmiossa. Mikäli oikein riehaannun, suuntaan myös jatkoille ravintola Gloriaan.

Ja sitten tähän toiseen iloiseen asiaan: kurkkaa tuonne yläviistoon oikealle...juu, olen saanut toimitus tykkää -leiman! Jee!!! Jee!!! Kiitoksia tositositosi paljon kaikille palstaani suositelleille sekä tietysti myös toimitukselle, oikein kivaa on täällä Lilyssä kirjoitella! Ja vielä toki kiitoksia ihan kaikille lukijoilleni, kiva kun luette ja kommentoitte. Huomasin myös, että uusia seuraajia oli ilmoittautunut, iloitsen ja kiitän myös siitä! Huutomerkkejä!!!

Olen iloinen! (Vaikka kuva on pari vuotta vanha.)

Tässä kun nyt jo muutenkin kysellään, niin mikäli on postaustoiveita taikka muita toiveita (Voi apua juuri tajusin, että en ole toteuttanut edellistäkään postaustoivepyyntöä koskien lisäravinteita! Anteeksi, hyvitykseksi linkkaan tämän kattavan listauksen.) kerro ihmeessä nekin. Toki voit ehdotella (mutta ei ehkä ihan tällä tavalla...) myös sähköpostiini tai kommenttiboksiin!

Mikäli haluat seurailla palstaani, niin se tehdään näin.

Lisäksi hengailen myös Bloglovinissa sekä Blogilistalla. Facebook on toteutettavien listalla, pysy kuulolla...

Tämmöisellä meinigillä viikonloppuun, ilonaiheita toivotan teillekin!

***

I'm off to Tampere tommorrow to see Pole Debut. Can't wait! I'm also superhappy that my blog got toimitus tykkää -label. So everyone who suggested my blog and all my readers, many thanks for your support!

Kommentit

sanumaria

Suosittelen lämpimästi kauppahallia! Sieltä saa vaikka mitä :) Ja se on siinä sopivasti Hämeenkadullakin, ei tarvi suhata kauheasti :)

Mimosa

Kauppahallia suosittelen myös mä. Se on siinä Sokkarin vieressä.

Elina U.
Lentoaskeleita

Kauppahalli on kiva, samoin Keskustorilta Frenckelin akion läheisyydessä oleva Cafe la famille. Ihania lounaita (toivottavasti niitä saa myös viikonloppuisin muuten, en ole 100 varma mutta luulisin) ja vaikka mitä herkkuja, tunnelma ja paikka ihan ykkösiä.

Kauppahalli ja siellä pikaruokala Armas http://www.armasperhe.com/pikaruokala/kauppahalli/.

Jos tykkää ruokaisista ja täyttävistä salaateista oikea paikka on Bistro Venla http://bistrovenla.com/ , joka ei muuten ole kauhean kaukana Piruetista. :D

Kahvilla kannattaa piipahtaa vaikka Valossa http://www.kahvilavalo.fi/

 

Kaikki ehdottamani paikat ovat ehkä 500metrin päässä toisistaan eli kauas ei tarvitse kävellä.

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Vohvelikahvila!

FFFifi
Fitness Führer

Loistovinkkejä, kiitos! Nyt ei tarvitse mennä Heseen :P Kauppahalli pitää tsekata ainakin, myös tuo Venla voisi olla kiva....ja mitämitä vohveleita, kuulostaa hyvältä! Lisääkin saa laittaa, vaikka en näitä kerralla kerkeäkään, varmaan uskaltaudun mestoille toistekin :)

Tiinuska / Parempia Polkuja (Ei varmistettu) http://parempiapolkuja.blogspot.fi/

Onnittelut Toimitus tykkää - merkinnästä! Olet sen kyllä taatusti ansainnut, sillä sun blogi on ihanan monipuolinen ja jotenkin aina "ajan hermoilla", kun kommentoit ja pohdiskelet täällä kaikkia ajankohtaisia artikkeleita, tutkimuksia, sun muuta :) Keep it going girl!

FFFifi
Fitness Führer

Kiitos :) Ja todella kiva kuulla että tykkäät, samoilla linjoilla pysytään!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.