La Dolce Vita! eli Rooman maratonasut

Yhteistyössä Suomen Tanssitarvike.

Rooman maratonia suunnitellessa keksimme, että voisimme panostaa pukeutumiseen. Italiaan kun kerran oltiin menossa, valikoitui teemaksi La Dolce Vita. Alkuperäinen ajatus oli, että asuissamme olisi fiftarivivahdetta, mutta lopulta päädyimme siihen, että pelkät naiselliset hörhelöt ilmaisisivat teemaa tarpeeksi.

20150322_092553.jpg

Koska juoksuvaatevalikoimista ei oikein löydy muuta kuin sporttista toppia, trikoota ja ehkä pari suoralinjaista juoksuhametta, käänsimme katseemme tanssiasujen puoleen.

Suomen Tanssitarvikkeen valikoimista löytyikin erinomaiset asut, suorastaan vimmaisen sovittelun ja vielä parin viikon kiivaan mietinnän päätteeksi!

P3221043.JPG

Lauralla (vas.) ja minulla salsahameet, minulla halterneck-toppi ja Christinalla röyhelöhelmainen, ristikkoselkäinen mekko.

Valitsimme salsahameet, kauniisti leikatut topit sekä yhden tanssimekon. Koska vaatteet on tarkoitettu tanssiurheiluun, materiaalit olivat teknisiä ja miellyttäviä, joten niissä uskalsi lähteä juoksemaan maratonia. Alle laitoimme normaalisti käyttämämme juoksutrikoot säätilanteen takia sekä mahdollisen reisien hankautumisen takia.

laura.jpg

Vähän kyllä epäilimme, että saisimmeko muihin ruumiinosiin hankaumia tai osoittautuisivatko asut muuten hankaliksi tai epäkäytännöllisiksi. Emme olleet muuta kuin sovittaneet hörhelöitämme aikaisemmin, joten riski oli olemassa.

Onneksi huoli osoittautui turhaksi. Niin hameet, topit kuin mekkokin toimivat erinomaisesti! Itse mietin erityisesti hameen vyötärönauhaa, mutta se ei jättänyt jälkeäkään. Ensimmäistä kertaa päällä ollut toppi ei myöskään hangannut yhtään.

christina.jpg

Christinalla ollut mekko oli kuulemma todella mukava. Siitäkin huolimatta, että sen kaulan ympäri menevä leikkaus oli uskalias valinta mahdollisesti tukaliin oloihin. Mukavuuden lisäksi mekon hyötynä oli ollut mittava kannustus ja jatkuvat bella, bella! -huudot. (Ainoa haitta oli se, että röyhelöinen helma ripsoi litimärkänä vettä ympäriinsä!)

P3221060.JPG

Vähän uitettuina, mutta edelleen freeseinä – ja mikä tärkeintä, hiertymättöminä – 42 kilometrin jälkeen!

ilmestyskirjan madot.jpg

Alkuun tosin näytettiin tältä!

Vaatteiden lisäksi täytyi tietysti panostaa myös meikkeihin! Rimmel lähetti meille matkaan testikappaleet uutta Provocalips-huulipunaa, jonka kestoksi luvataan jopa 16 tuntia.

P3261207.JPG

Pistimme punat ensin testiin tankkauspitsaa syödessä. Puna ei jättänyt lasiin jälkeäkään, mutta pitsassa se kohtasi voittajansa. Kokonaan väri ei hälvennyt, mutta osa liukeni rasvan mukana.

Itse juoksussa Provocalips sen sijaan pärjäsi erinomaisesti. Minä söin matkassa geelejä, minkä takia osa väristä lähti (kurkkaa kuva), mutta Lauralla ja Christinalla se kesti koko matkan. Ja jos huulipuna kestää kaatosateisen maratonin, niin eiköhän se suurimman osan tarpeisiin riitä!

P3221062.JPG

Viehättävyyden ansiosta asut olisivat sopineet myös yöjuoksuun, mutta kukaan meistä ei ollut tarpeeksi voimissaan käynnistääkseen pyykkikonetta, ja jouduimme sitten vaihtamaan siviileihin. Mitaleista emme luopuneet!

Suomen Tanssitarvikkeen valikoimissa on vaatteita naisille, miehille ja lapsille lukuisiin eri tanssilajeihin flamencosta tankotanssiin, sekä kenkiä, videoita, musiikkia, kirjallisuutta, ja tarvikkeita asuihin. Kuten testattua, vaatteet sopivat myös muihin kuin tanssilajeihin. Koska me olimme niihin kaikin puolin erittäin tyytyväisiä, voin todellakin suositella valikoimaan tutustumista lajista riippumatta! Myymälä sijaitsee Aleksis Kiven kadulla Helsingissä sekä tietysti myös netissä.

 

P.S. Jos et jo lukenut, niin itse se maratonrapsa löytyy täältä.

 

Asut tarjosi Suomen Tanssitarvike ja huulipunat Rimmel.

***

We wanted to dress accordingly for our Maratona di Roma. La Dolce Vita -theme sounded just perfect, and for that we got these beautiful skirts & dresses from Suomen Tanssitarvike. Dancewear as they are, they were super comfy and worked perfectly. We crossed the finish line with style and without any chafing at all.

hyvinvointi liikunta matkat trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *