Menin Facebookiin ja aloin epäillä terveyttäni

Fitness Führer

Teenpä tällaisen informatiivisen postauksen nyt kun kaikki ovat terassilla nauttimassa lämpimästä kesäillasta eivätkä suinkaan netissä roikkumassa. Olette varmaan huomanneetkin tämän mielettömän upean ulkoasu-uudistukseni! Näin nopeasti sain väsättyä tämän, Lilyn pikku hetki sitten toteutetun uudistuksen jälkimainingeissa.

Pikaisuudesta puheen ollen, lopultakin-viimeinkin Fitness Führer löytyy myös Facebookista. Uujea! Kaikkihan ovat odottaneet tätä herkeämättä kohta vuoden ajan, joten nyt sinne samantien klikkaamaan TYKKÄÄN. Ei siellä mitään vielä ole, mutta koska olen maaninen Fb:ssä roikkuja, kohta on.

Blogiani voit lueskella toki myös Bloglovinin ja Blogilistan kautta.

Lue mistä luet, kiva että luet!

Sitten vielä se kysymys terveydentilastani eli ämpyilevä valitusosuus. Olen ehkä kipeä, mutta jos niin hyvin vähän: aavistuksenomaista kurkun arkuutta, mielipuolinen väsymys ja kipeä iho (siis todellakin). Tämä on jatkunut nyt pari päivää, ja olen nähnyt synkkiä painajaisia siitä, että olen vakamman flunssan kourissa (siis todellakin). Joten arvon, että lähdenkö huomenna puolikkaalle vai en.

Jos kyseessä olisi tärkeä päätavoite, menisin pienestä flunssaoirevihjailusta huolimatta, sen verran vähäistä tämä on. Mutta koska kyseessä on pikemminkin harjoitus tai silkka hupijuoksu, pelkään että olenkin enemmän kipeä mitä luulen, ja että hankin juoksemalla jonkun kuolemantaudin. Joka tapauksessa annan kiitosta Heinolan kaupunkipuistojuoksun järjestäjille joustavasta toiminnasta: osallistumisen peruutus onnistui puhelimitse, ilman lääkärintodistusta ja sain vielä mietintäaikaa huomiseen.

Ehkä olen aamulla terve. Varmuuden vuoksi olen ahminut pullaa, eihän se koskaan hukkaan mene.

***

Follow me on Facebook, and cross your fingers and hope that I won't have a flu tomorrow morning.

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Sitä pullaa voi kyllä syödä ihan varastoonkin :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.