Nopsat vinkit: synttärit uimahallissa & pätkäpaasto-Mosley Suomeen

Fitness Führer

Nyt tulen vaan jakamaan pari pikku vinkkiä ennen kuin VR kuskaa minut maaseudulle. Ekana se, että Siltamäen uimahallissa voi järjestää lasten synttärit. Allasaikaa on puolitoista tuntia ja halutessaan saa lisämaksusta ohjelmaa puoleksi tunniksi.


Hintaa huvilla on 200 euroa, mikä on hieman tyyriimpi kuin esimerkiksi SnadiStadi. Jälkimmäisessä tosin hinta riippuu ryhmän koosta ja ostettavien tarjoilujen määrästä. Varausaika lauantai-iltana kello 18.30–20.00 voi olla pienimmille lapsille ongelmallinen.


Mikäli tulkitsen oikein, hallin voi varata myös aikuisryhmälle. Esimerkiksi polttariohjelman osana* tuo voisi olla varsin hauskaa, tai kaveripiirin urheilutempausta ajatellen**. Porukalla hintakin tippuu varsin kohtuulliseksi. Lyhkäinen selostus nettisivuilla tosin jätti avoimeksi sen, kuinka monta osallistujaa saa maksimissaan olla. Sekä sen, millä tavalla turvallisuus on järjestetty. Itse en vastaisi riemusta kiljuen kymmenen alle kouluikäisen lapsen vahtimisesta uimahallissa, enkä välttämättä olettaisi, että heidän vanhempansa haluavat uimaan kanssamme.


Joka tapauksessa, itse ainakin pidän tämän vaihtoehdon mielessä, vaikka siellä SnadiStadissakin oli hullun hauskaa.


 


Kosteiden juhlien (ehe ehe) lisäksi pätkäpaastoilusta innostuneet voivat merkata kalenteriinsa päivämäärän 4.9.2013. 5:2-paaston framille nostanut Michael Mosley vierailee tuolloin Suomessa. Lukemaankin aiheesta pääsee, sillä Mosleyn kirja 5:2-dieetti. Syö, paastoa ja elä pidempään on nyt ilmestynyt suomeksi WSOY:n kustantamana.


 


*Mikäli joku tästä intoutuu niin vinkkaan vielä, että täältä löytyy pk-seudulla toimivan aikuisten uintitekniikkaan erikoistuneen opettajan yhteystiedot, mikäli sellaista kaipaa polttareihinsa, muihin pippaloihin tai ihan itselleen.  


**Vähänkö haluan varata tämän oman kaveriporukkani urheilutempaukseen! Vapise kaljacooper (kyseessä todella on urheilutempaus, usko pois)!


***(Nämä ovat ihan vaan ne kieli vaihtuu -asteriskini)


Now you can rent Siltamäki indoor pools for your parties. Pool parties that is! Well mostly it's meant for kids' birthdays I think. But still: pool parties!

Kommentit

Mimosa

Siltsun uimahalli on legendaarinen paikka. Käytii muksuna aina siellä uimassa. Se on niin pieni ja tunnelmallinen.

FFFifi
Fitness Führer

Mä en taida olla koskaan käynyt siellä, mä kävin aina Pirkkolassa. Ja muutaman kerran Itiksessä silloin kun se oli vielä uusi. Kesäisin tietty Kumpulassa :D

Kommentoi