Perillä

Fitness Führer

Olen päässyt ja asettunut perille lämpimämpään ilmanalaan. Makaan ja syön. Vähän kävelinkin, ja nyt on jaloissa rakot, hienoa. Toistaiseksi en kuitenkaan ole hankkinut ruokamyrkytystä, kuumetta enkä nyrjähtänyttä nilkkaa. En ole edes tippunut ratikasta, mitä ihmettä. Sentään onnistuin rakkojen kanssa, vanhimmat kenkäni jalassa, aika uskomatonta... Onpahan edes jotain mitä syyttää. Salaa melkein toivon flunssaa tai muuta, olen niin hermona.

Ja velttona menen loppuajan. En ole juossut enää ja tuskin juoksenkaan. Hiukan suunnittelin että kävisin täällä salilla, mutta koska meillä on all outclusive -hotelli en piheyksissäni taida viitsiä. Eihän se kallis ole, mutta tekosyy on hyvä, eikö?

Harkitsin tekeväni pari lihaskuntoliikettä, mutku väsyttää. Rankkaa tämä makaaminen! Taidan keskittyä tankkaukseen: syön Nutellaa suoraan purkista. Jos se ei jeesaa, niin mikä sitten!

Huomenna pitäisi saada numerolaput käteen, ja toivon mukaan myös jotakin ohjeistusta. Toistaiseksi en tiedä mistään mitään, mikä ei varsinaisesti hermoiluun auta. Tosin välistä olen ihan hilpeä ja iloinen: melko pian se on ohi!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

***

I'm resting and loading with Nutella. Well it has carbs, doesn't it? I'm not sick (yet) and only injuries I have developed are few blisters. So everything is quite ok if my panicing doesn't count...

 

Kommentit

Paranemisia!

Makaa nyt, ja sitten täystreenaus ;)

sinisiipi
Seikkailu Aasiassa

Hei! Oon lueskellut tätä sun blogia melko paljonkin, koska se on mielestäni hyvin mielenkiintoinen. Maraton on mun toistaiseksi ainakin mahdoton unelma toteuttaa (polvi ei kestä juoksemista), mutta haluan toivottaa sulle oikein paljon tsemppiä matkalle! :) 

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Suotta sitä edellisenä päivänä treenaamaan mennään, ainakaan salille. Nyt vaan lepäät, tankkaat ja venyttelet hyvin! Hyvin se menee!

FFFifi
Fitness Führer

Paljon kiitoksia tsempeistä kaikille :) Muistelen näitä sitten matkan varrella! Tänään kävin expossa ja nyt jopa tiedän mihin aikaan lähtö on :D Sain myös t-paidan, repun, housut ja pyyhkeen :O nyt on rahalle vastinetta, välttämättä ei tarvitsisi enää juosta kuin pakoon...

Nina Enroth

Voi hitsi, ne rakot olisit voinut jättää hankkimatta. Muista rakkolaastaroida ne ennen starttia. Jokohan olet startannutkin? Voi sitä tunnetta, kun pääsee maaliin! Mulla on kaksi kokonaista ja kolme puolikasta takana. Ehkä joku päivä taas, jos saan paikat kuntoon. Raporttia odotellessa... Tsemppiiiii!!!

FFFifi
Fitness Führer

Kiitos :) En ole vielä(kään) startannut, huomenna aamulla sitten. Rakot on paremmat, ahistus ei :D Mutta alan vähitellen alistua kohtalooni, ja nimenomaan yritän keskittyä siihen, miltä maalissa tuntunee... Huomenna iltapäivällä toivon mukaan asettelen maratonia mainostavan pyyhkeeni rantatuoliin. Tänään en vieäl laittanut, pitää ansaita se ensin!

FFFifi
Fitness Führer

Tulin ilmoittamana tänne kommentteihin, että pääsin maaliin :) Nettiyhteys on nyt niin huono, että kokonaista postausta en saa tehtyä. Raportti tulee mahdollisimman pian!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.