Rautaäksäenkka ja tulevia testailuja

Enkan takana en suinkaan ole minä, vaan ihana Oona Kivelä, joka teki Iron X -maailmanennätyksen Katsomo-ohjelmassa. 48 sekuntia, ai kauhia. Kurkkaa täältä, 3 minuutin kohdalla alkaa löpinä ja 4.30 itse suoritus. Ei ole helppo!

Ja mun kuusivuotias teki lunchboxin. Vähän avitettuna tosin, mutta olisi se itsenäisestikin mennyt. Se menee musta kohta ohi! Jokohan sitä olisi sen verran terve, että uskaltaisi itsekin tangolle? En ole tehnyt mitään liikunnallista päiväkausiin ja vähitellen alkaa mennä hermo!

oinas.jpg

Tämmöttinen on lunchbox taikka oinas, aika kiva. Kuva täältä.

Hot jooga -spekulaatioissani ollaan vihdoin siinä pisteessä, että tunti on varattu! Raporttia luvassa noin viikon päästä. Tanssitunti- ja muut liikuntakokeilut jatkuvat muutenkin, tulossa ainakin hoopdance ja voguing…hui!

Kurkkaa aikaisemmat jutut kokeiltua-tunnisteen alta. Tyypatuista löytyy muun muassa charlestonia ja burleskitanssia.

 

Lovely Oona Kivelä made a world record by holding the Iron X -pose for 48 seconds. Now that’s harsh! Maybe my six-year-old will challenge her in few years’ time, the little one knows already how to do a lunchbox… In the near future I’ll be trying out hot yoga, voguing and some hoop dance… Previously I’ve tried out i.a. some burlesque and charleston.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *