20 Random Facts About Me

Ilman sen suurempia selittelyja aloitetaan

1.  14-15-vuotiaana mulla oli hakemukset NASAan, kyllä oikeasti. Se oli suurin toiveeni päästä astronautiksi ja mennä avaruuteen. Pikkuseikkoja olivat ne, että olen todella surkea matikassa, fysiikassa ja kemiassa. Moneen kertaan tuli katsottua Armageddon, koska tottakai se oli realistinen kuva astronautin hommasta 😉

pinterest2.jpg

 

2.  Ala-asteella kävelin mielummin kouluun ja takaisin, kuin ajoin keltaisella Jopolla joka oli silloin pyöräni. En tiedä mistä pyörän sain ja oliko se aito Jopo, mutta muistan vain sen, että jostain syystä en tykännyt pyörästä enkä suostunut sillä ajamaan. 

3.  Lapsena laitoin vaniljajäätelön sekaan siirappia tai kahvia. 

4.  Olen juonut kahvia aina, oikeasti aina. En edes muista aikaa, kun en juonut kahvia, kun menimme kylään niin muut lapset joivat mehua tai limua ja minä kahvia. Vaikka välillä teki mieli juoda limua, koska kotona meillä ei ollut limua kovin usein, ehkä lähinnä synttäreillä.

pinterest11.jpg

5.  Kahviin liittyen ensiksi join kahvia sokerilla ja maidolla, ja kun olin 16-vuotias olin kaverini luona ja olin jo aikaisemmin sinä vuonna lopettanut lihan syömisen ja sain päähäni, että lopetan maitotuotteiden käytön kanssa ja siitä lähtien olen juonut kahvin kahvina. Oi, kuin vieläkin olisi tuo itsehillintä, niinkuin silloin 😉

6.  Olen horoskoopiltani Kalat.

7.  Kun olin ihan pikkuinen, muistan mummun ja papan luona sain jotain lääkettä joka oli niinkuin valkoistasuklaata ja muistan, että vain minä sain sitä. Se oli niin hyvää ja vielä tänä päivänäkin rakastan valkoistasuklaata.  Joskus googletin, että mitä se mahtoi olla ja ilmeisesti se oli jotain vitamiinia. 

8.  En tunne ollenkaan, että olisin vanhempi kuin 16-vuotias, siksi on vaikeeta välillä tajuta, että minä olen se aikuinen.

pinterest12.jpg

9.  Olen todella kärsimätön.

10. Tarvitsen ympärilleni ihmisiä ketkä pystyvät ajattelemaan realistisesti asioista. Koska sairastan ocd:tä  ja yleensä mieleni menee yhdestä tuhanteen kolmessa sekunnissa  ja aina sinne pahimpaan mahdolliseen mitä voi tapahtua, joten tunnen oloni turvalliseksi kun ympärilläni on niitä ketkä voivat sanoa, että ”hei hetkinen..”.

pinterest.jpg

11. Rakastan laulamista. Toivoisin vain, että olisin rohkeampi sen suhteen.

12. Olen aina toivonut, että tykkäisin jostakin urheilusta, mutta ei, kun ei.

13. Minulta on leikattu molemmat kita- ja nielurisat. Toiset, kun olin todella pieni ja toiset kun olin noin 9-vuotias. Muistan vain, kun heräsin nukutuksesta ja äiti oli sängyn vieressä ja sanoi ”Elämä voittaa”. Varmasti sanoi muutakin, mutta tuo on jäänyt mieleen. 

14. En tiedä vieläkään tarkalleen mikä haluan olla ”isona”. 

pinterest9.jpg

15. Soitin joskus poikkihuilua. 

16. Olen vanhin neljästä sisaruksesta.

17. Lapsena kirjoittelin tarinoita ja teininä runoja. Itseasiassa yksi runoni on julkaistu jossain lehdessä, oiskohan se ollut Demi tai vastaava. Äitini itseasiassa meni ostamaan lehden R-kioskilta ja oli lukenut runon myyjän kanssa.

18. Lähetin kerran ison pahvista tehdyn kortin Nick Carterille, olin ehkä 12-13-vuotias.

pinterest6.jpg

19. Nick Carteristä tuli mieleen, silloin kun olin ihan superhyper BSB-fani niin, halusin ostaa aina kaikenlaisia lehtiä missä vain oli juttua heistä. Ei väliä, vaikka ne olisi saksaksi, enkä ymmärtänyt niistä mitään. 

20. Tykkään ottaa valokuvia. En todellakaan ole mitenkään hyvä siinä, mutta nautin siitä, että saan muiston siitä hetkestä.

pinterest4.jpg

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *