Blistex Happy Lips

Minä innostun, niin kovin helposti kaikesta uudesta ja, kun näin Sokoksella Blistexin uudet huulivoiteet, niin minun oli pakko päästä kokeilemaan. Ostin niitä kaksi Ready For New York ja Shine Like Paris. 

happy2015-08-05_22.15.43edited.jpg

Ready For New York lupaa antaa kevyen punan huulillesi, kun taas Shine Like Paris lupaa hohtavaa kiiltoa huulillesi. Molemmissa on SPF 15, mikä on aina plussaa. 

Ensiksi käyttäessani Ready For New York-huulivoidetta en saanut pahemmin minkäänlaista punaa irti ja olin pettynyt, koska odotin edes vähän luonnollista väriä huuliini. Vasta muutaman käytön jälkeen tuntui lähtevän ehkä hiukan enemmän, mutta todella kevyesti. Kimalteet jotka huulivoiteessa näkyvät eivät tunnu huulilla. Tuoksu on hedelmäinen.

pun2015-08-05_22.17.30edited.jpg

 

Shine Like Paris ei mielestäni ole normaalia huulirasvaa erikoisempi. Kyllä siitä kiiltoa lähtee, mutta ei sen enempää, kuin muissakaan huulivoiteista. Tuoksu on samanlainen hedelmäinen, kuin aiemmassakin huulivoiteessa. 

valk2015-08-05_22.16.55edited.jpg

Mielestäni kummatkaan huulivoiteet eivät ole sen erikoisempia, kuin normaalit huulivoiteet. Suojakerroin tosin on hyvä huulituotteissakin, sitä ei aina tule muistettua. Hinta taisi olla 2-3 euron hujakoilla, eli todella edullisia. Nämä menevät samaan laatikkoon Maybellinen Baby Lipsien kanssa, tosin Baby Lipseistä lähtee enemmän sävyä.

Oletteko jo kokeilleet Happy Lipsejä ja tykkäsittekö?

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *