Long Time No See

Tässä onkin vierähtänyt hetki, kun viimeksi kirjoitin tänne. Elämä vaan on heittänyt kaikenlaista viimeisen 1,5 kuukauden aikana. Kun olisi se kirja mistä lukea mitä tehdä, kun tämä tulee vastaan, mutta valitettavasti me ollaan täällä omien päätöstemme nojassa.

Onneksi arjen ja elämän myrskyjen keskellä on myös tapahtunut niitä tähtihetkiä, jotka ovat antaneet voimaa. Siskolleni ja hänen poikaystävälleen syntyi vauva ja itseasiassa, vauva täyttääkin jo yhden kuukauden tänään. Mietin, että miten nopeasti tämä kuukausi on mennyt, mutta miten en osaa edes kuvitella elämää ilman sitä pientä ihmettä.

Syksy on oikeasti saapunut, nyt kun elokuussa saimme nauttia lämmöstä vielä hetken. Oli ihana käydä vanhempieni luona, jotka asuvat maalla ja nähdä puiden lehdet muuttumassa oransseiksi ja keltaisiksi. Kaikki muuttuu, illat pimenevät ja on taas aika polttaa kynttilöitä. 

 

2015-09-19_18.49.09.jpg

Väsymyskin on vaivannut, kun koulut, harrastukset ja muut ovat alkaneet, niin kiirettä riittää. Mutta se on paras tunne mennä nukkumaan, kun koko päivän olet puuhannut jotain ja olet oikeasti illalla väsynyt. 

2015-09-19_18.49.33.jpg

Mutta jospa tähän häslinkiin rupeisi jo tottumaan ja pääsisi kirjoittelemaan niistä mukavista jutuista 😉

 

suhteet oma-elama rakkaus ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *