Siveltimien pesu

Olen ikuisuuksia pessyt siveltimiäni Macin siveltiemien pesuaineella ja vauvojen shampoolla. Nyt kuitenkin päätin kokeilla jotain uutta, ostin Lushilta kiinteän shampoopalan tarkemmin sanottuna Honey I washed My Hair -shampoopalan.

Mennessäni Lushin liikkeeseen kävin tutkiskelemassa valikoimaa ja tuoksuttelemassa shampoita.Valitsemani shampoopala tuoksuu syötävän hyvälle. Kysyin myös myyjiltä sopiiko shampoopalat siveltiemien pesuun ja toinen myyjistä sanoi myös käyttävänsä heidän shampoitaan siihen tarkoitukseen. Mitään määrättyä shampoota hänellä ei ollut, lähinnä mitä kotoa löytyy sillä hetkellä. 

Tässä kuvaus Lushin nettisivuilta shampoosta

Antaa tuoksuvan tukan. Toffeentuoksuinen hunajashampoo, joka antaa kiiltoa, pehmeyttä ja ilmavuutta hiuksille. Sisältää 5% reilun kaupan hunajaa, joka jättää hiukset todella pehmeiksi ja ravituiksi, muttei latteiksi. Hunaja on luonnon kosteuttaja, joka auttaa hiuksia imemään kosteutta ja säilyttämään sen. Hunaja myös pehmentää ja silottaa hiuksia, saa ne kiiltämään ja parantaa kuivien tai karkeiden hiusten kuntoa. Hunajan antibakteeriset, antiseptiset ja tulehdusta poistavat ominaisuudet pitävät päänahan puhtaana ja terveenä. Hunaja vähentää hilsettä ja helpottaa kuivaa, kutisevaa päänahkaa. 

 

lush2015-08-05_17.16.51edited_0.jpg

 

Shampoon kanssa osti peltirasian missä palaa voi säilyttää pesujen välillä, kunhan muistaa antaa saippuan kuivata kunnolla ennen kuin sulkee rasian. Peltirasian saa ilmaiseksi, jos ostaa kaksi shampoopalaa. 

Shampoopala vaahtosi hyvin, jostian syystä pesuaineen pitää vaahdota, jotta se tuntuu tekevän tehtävänsä, vaikka eihän se aina niin mene.  Oli kiva, kun palaa pystyi pitämään peltirasiassa ja siveltimiellä vähän ”harjata” (for lack of a better word)  pintaan.  

Olen kokeillut palaa vasta kerran, mutta vielä ainakin olen tyytyväinen. Pidän teidät ajantasalla.

 

kauneus meikki testit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *