Yllätys äitille!

 

Eilen oli äitini syntymäpäivä. Olimme miettineet sisaruksieni ja heidän puolisoiden kanssa lahjaa ja miten juhlistaa äitiä. Lopulta keksimme, että yllätämme äidin hänen syntymäpäivänään, iskän vaan piti pitää huolta, että äiti on kotona silloin eivätkä jossain reissussa.

Yritin vielä harhauttaa äitiä soittamalla hänelle synttärionnitteluja ennen yllätystä ja puhuimme pitemmän aikaa puhelimessakin. Siskoni tuli hakemaan minut ja lapseni kotoa ja sitten ajoimme vanhempieni luokse. Tottakai minut tuntien unohdin äitin lahjan ja kortin kotiin, ja koska matka on kuitenkin sen verta pitkä, että ei ollut järkeä ajaa takaisin. Onneksi muut muistivat tuoa lahjat mukanaan. 

Äiti oli todella ihmeissään, kun vain ajoimme pihaan. Täysin yllättynyt ja varmasti onnellinen, että kaikki lapset ja lapsenlapset olivat kotona tänä erityisenä päivänä. Tietysti veimme mukanamme herkkuja, kuten täytekakun jonka siskoni leipoi.

2015-07-28 12.39.59.jpg

Oli mukavaa käydä luonnon rauhassa ja nähdä perhettä. Käytiin lasten ja veljeni tyttöystävän kanssa rannalla, että lapset pääsivät kastelemaan jalat järvivedessä, harmi vain, että ei tullut uikkarit mukaan.

Kaikenkaikkiaan mukava päivä.

 

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *