odotus on päättynyt

Kirjoitin tänne viimeksi viime vuoden elokuussa. Tuntuu kuin se olisi ollut vasta eilen. Mutta tänään jatketaan samasta aiheesta, opiskelupaikasta.

Ei käynyt niin kuin viime vuonna. Nyt odotus päättyi opiskelupaikan myöntämiseen!! Tämä oli vasta toinen kerta, kun yritin päästä yliopistoon, joten olen ylpeä itsestäni. Hain kahteen eri tutkintoon, ja tällä hetkellä olen pääsemässä 2. hakukohteeseeni. Siihen ensimmäiseen olen ensimmäisellä varasijalla. Vielä pitää siis vähän jännittää mitä tulen yliopistossa opiskelemaan, mutta se on varmaa, että siellä ainakin aloitan. Tietenkin toivon pääseväni ensimmäiseen kohteeseen, mutta toinen ei ole yhtään huonompi vaihtoehto.

Odotan syksyä raivokkaasti ja mahasta ottaa aina välillä kun ajattelen tulevaa. Opintojen alkuun on kuitenkin vielä kaksi kuukautta. Ajan voi käyttää hyödyksi asioita suunnittelemalla, jota rakastan! Bujo (bullet journal) huutaa jo listoja, aikatauluja sekä tapahtumia merkittäväksi. Olen miettinyt oman pienen työpöydän hankkimista, mikä tarkoittaa olemassa olevan järjestyksen sumplimista olohuoneessa. Minulle on tärkeää, että olisi oma paikka. Pääsykokeeseen luku tapahtui tässä samaisella keittiön pöydällä, jossa nytkin kirjoittelen. Jouduin aina siivoamaan muistiinpanovälineet pois, mutta omalle pöydälle saisin jättää sotkun jälkeeni.

Töihin pitää ilmoittaa, että vähennän tunteja. Kuten viime vuonna kirjoitin, jännitän opiskelujen ja työn yhdistämistä, mutta monet työkaverit ovat opiskelijoita, joten joillakin se ainakin toimii. Rahankäyttöä olen muutenkin nyt kevään aikana seurannut excelissä ja se tulee auttamaan jatkossa pihistämisessä ja panostamisessa. Kuulen myös kaiken maailman opiskelija-alennusten kutsuhuudot!

Hitsi, olen niin iloinen, että tule tänne varmasti kirjoittelemaan useammin!

tyo-ja-raha opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *